PS Plus ve Sony PS çağrı merkezi rezilliği

rtakak

Kilopat
Katılım
29 Mart 2017
Mesajlar
3.669
Makaleler
10
Çözümler
5
Yer
İstanbul
Selamlar.

31 Temmuz 2018'de 3 aylık PS Plus alana 3 aylık Netflix hediye kampanyasını 77TL civarı bir ücretle satın aldım.

1 -2 gün bekledim, mailimi her gün spam kısmı dahil kontrol ediyorum.

Koşullarda 5 gün içinde geleceği yazıyordu.
5 gün bekledim gelmedş ve çağrı merkezini aradım. 14 gün beklememş söylediler. Satın aldıktan sonra iade olabildiğinden 14 günde geliyormuşmuş.

PS forumda çoğu kişiye 2 ila 4 günde gelmiş.
Bazıları benim gibi mailime gelmedi diye konu açmış. Hepsi spam kısmını kontrol edince bulmuşlar. Ancak bende işe yaramadı.

Dün 9 bugün 2 kere aramışım çağrı merkezini.
İlk aradığımda robot bana yoğunluktan dolayı 10 dakika beklememi söyledi.
Yaklaşık 14 dakika bekledim ve ekran görüntünü alıp kapadım.
Ardından aramalarımda 20 bazen 30 dakika beklememi söylüyor.
O kadar aradım ancak dün hiç bir şekilde ulaşamadım.

Bugün sabahtan aradım saat 10'da.
8. dakikada beni bağladılar.
O an çok şaşırmıştım.

Görevliye yukardaki durumu anlattım.
Benden 4 dakika bilgi istedi, yok şu yok bu.
En son bana bu promosyondan faydalanamayacağımı faydalanmak için promotör tarafından seçilmiş olmam lazımmış. Nasıl iş ise.

Bu durumu PS forumda da anlattım.

Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?
Ben bu üyeliği sırf bu kampanya yüzünden almıştım.

Kampanya bittiğinden sadece açıklamaları var;
3 Aylık PlayStation®Plus Üyeliği satın alın ve 3 aylık Netflix'e sahip olun - Haziran 2018
 
yakın zamanda psn hesabım çalınmıştı. çağrı merkezinin dediklerini yaptım. 15gün içerisinde geri aldım hesabı. 15 gün bekle sen de geri dönüş yaparlar.
 
Hocam senin durumun nedir bilmiyorum ama verdiğin kampanya sayfasında en tepede dediğin durum yazıyor zaten. Bilgi vermişler zaten konuyla ilgili

(i) Organizatörden Promosyon hakkında bilgi veren ve Geçerli Ürünün bağlantısını içeren bir e-posta almış olmalıdır ("Promosyon E-postası"). Not: Yalnızca Organizatör tarafından seçilen ve Organizatör tarafından promosyon/pazarlama amaçlı iletişimleri almayı kabul eden kullanıcılar yararlanabilir. ve/veya
(ii) Organizatör tarafından önceden seçilmiş ve Geçerli Ürünü Geçerli Mağazada e-posta bağlantısını kullanmadan satın alabilir olmalıdır.

Kampanya sana bir promosyon maili ile gelmediyse ve sen bu mailden yola çıkarak üye olmadıysan zaten yararlanamıyormuşsun bu kampanyadan
 
Mail üyelikten sonra değil önce geliyor anladığım kadarıyla. Tam süreci bilmemekle birlikte, atıyorum o mail içerisindeki bağlantıdan açılan sayfada yapılan üyeliklerde sonrasında netflix aktivasyonu için ayrıca bir mail geliyor olsa gerek. Senin gelmediğini söylediğin mail ikincisi. Ancak sana zaten ilk mail gelmediği için netflix teklifinin sana gelmemesi normal gözüktü. Benim kampanyadan anladığım bu. Dediğim gibi detaylara hakim olmadığım için kesin bir şey de diyemiyorum.

Bana kötü görünen tek şey çağrı merkezinden görüştüğün kişilerin senin üyeliğinin durumunu kontrol etmeden 3 gün sonra 5 gün sonra gelir diye bilgi vermesi. Baştan kontrol edip sana bu bilgiyi verebilirlermiş.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı