Güncel olarak bir PS 5 sahibiyim ancak Xbox Series X de almayı düşünüyorum alırsam bunun sebebi PS Plus oyunlarının artık sıkmış olması düzgün yeni oyun gelmiyor ve bu yüzden Xbox almayı düşünüyorum, Game Pass gerçekten söylendiği kadar güzel mi?
Hem de nasıl hocam. Yakında COD oyunları da gelecek düşünmeden al derim.Güncel olarak bir PS 5 sahibiyim ancak Xbox Series X de almayı düşünüyorum alırsam bunun sebebi PS Plus oyunlarının artık sıkmış olması düzgün yeni oyun gelmiyor ve bu yüzden Xbox almayı düşünüyorum, Game Pass gerçekten söylendiği kadar güzel mi?
Söylendiği kadar güzel mi demek yerine içindeki oyunlara bak.
PS Plus içerisinde ne tür oyunlar oynadınız? Eğer PS Plus içerisinde Sony oyunları oynadıysanız ve sevdiyseniz Game Pass o kadar da iyi gelmeyebilir. Kaliteli hikâyeli oyun anlamında PS Plus çok daha iyi Game Pass'in numarası PS Plus'a kıyasla bir tık daha yeni oyunlar eklenmesi. Ne oynayacağım bana çok fark etmez derseniz Game Pass iş görür fakat seçici oyuncu iseniz PS Plus kadar memnun etmez kesinlikle.
Ne tür oyunlar seviyorsunuz? Konsol oyuncuları genelde daha çok single hikâye tabanlı oyunlardan hoşlandığı için özellikle Sony oyunlarının üzerinde durdum. Eğer Online oyunları daha çok seviyorsanız Gamepass daha iyi olacaktır.Baktım zaten sadece insanların fikrini merak ediyorum?
Hocam aslında tüm PS oyunları ilgimi çekmedi, benim sevdiğim ya da istediğim oyunlar da bir türlü eklenmiyor.
Baktım zaten sadece insanların fikrini merak ediyorum?
Hocam aslında tüm PS oyunları ilgimi çekmedi, benim sevdiğim ya da istediğim oyunlar da bir türlü eklenmiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.