- Makaleler
- 4
PS Plus oyunları:
Bloodborne, Ace Combat, birçok Ubisoft oyunu Game Pass'ten fazla olmak üzere, Ghost of Tsushima, Horizon ve Horizon son çıkan oyunu, Uncharted ama az Uncharted oyunu seriyi tamamlayamayabilirim, bunlar gözüme çarpan PS oyunları ve oyna bitir oyunu. Game Pass'te al oyna, istersen devam et tarzı oyunlar da var ve bunlar ilk günden ekleniyor.
Game Pass oyunlarını yazmıyorum. Microsoft sahip olduğu stüdyoların tamamının oyunlarını ilk günden ekliyor ve Game Pass oyunlarını daha fazla biliyorum.
PS Plus klasik oyunlar kataloğu çok güzel ama PS fazla zam yapar mı? Xbox fiyatına her türlü yakın olur biliyorum üyeliklere ne kadar zam gelir? Konsol alımını üyeliğe göre yapacağım.
PS oyunları daha pahalı gibi.
Xbox'a Indiana jones gibi oyunlar geliyor PS rakibi olabilir mi?
PS5 ve Xbx'e destek ne kadar devam eder?
Bloodborne, Ace Combat, birçok Ubisoft oyunu Game Pass'ten fazla olmak üzere, Ghost of Tsushima, Horizon ve Horizon son çıkan oyunu, Uncharted ama az Uncharted oyunu seriyi tamamlayamayabilirim, bunlar gözüme çarpan PS oyunları ve oyna bitir oyunu. Game Pass'te al oyna, istersen devam et tarzı oyunlar da var ve bunlar ilk günden ekleniyor.
Game Pass oyunlarını yazmıyorum. Microsoft sahip olduğu stüdyoların tamamının oyunlarını ilk günden ekliyor ve Game Pass oyunlarını daha fazla biliyorum.
PS Plus klasik oyunlar kataloğu çok güzel ama PS fazla zam yapar mı? Xbox fiyatına her türlü yakın olur biliyorum üyeliklere ne kadar zam gelir? Konsol alımını üyeliğe göre yapacağım.
Xbox'a Indiana jones gibi oyunlar geliyor PS rakibi olabilir mi?
PS Plus oyunları:
Bloodborne, ace combat, birçok Ubisoft oyunu Game Pass'ten fazla olmak üzere, Ghost of Tsushima, Horizon ve Horizon son çıkan oyunu, Uncharted ama az Uncharted oyunu seriyi tamamlayamayabilirim, bunlar gözüme çarpan PS oyunları ve oyna bitir oyunu. Game Pass'te al oyna, istersen devam et tarzı oyunlar da var ve bunlar ilk günden ekleniyor.
Xbox'a ındiana jones gibi oyunlar geliyor PS rakibi olabilir mi?
PS5 ve Xbx'e destek ne kadar devam eder?
Son düzenleme: