PS portal alınır mı?

Dursun Papi

Hectopat
Merhaba, uzun süredir PS portal almayı düşünüyorum. Evde kullanmak için güzel değil mi sizce el konsolu olarak? Sadece Online oyunlarda performansını merak ediyorum, almaya değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, uzun süredir PS portal almayı düşünüyorum. Evde kullanmak için güzel değil mi sizce el konsolu olarak? Sadece Online oyunlarda performansını merak ediyorum, almaya değer mi?

Hocam kasma, gecikme olmaması için iyi bir internet gerek eğer sizin internetiniz iyi ise alabilirsiniz.

Oynaması aşırı zevklidir ama fiyatı değer mi bilemem fakat durumunuz varsa çok güzel ve eğlenceli gibi

Hocam kasma, gecikme olmaması için iyi bir internet gerek eğer sizin internetiniz iyi ise alabilirsiniz.

Oynaması aşırı zevklidir ama fiyatı değer mi bilemem fakat durumunuz varsa çok güzel ve eğlenceli gibi
Hocam bunun mantığı remote play aslında,yani kolu tablete bağlayıp oynasam aynı zevki alamaz mıyım?

Yani online oyunları oynamak için uygun olmadığını söyleyen çok yorum okudum,iyi bir internet olsa bile.Bu yüzden online’da kasma yapıyorsa,sadece hikayeli oyunlar için almak mantıksız gibi.

Hocam 78 mbit download, 18 mbit upload alıyorum ama sürekli kopma ve kalite bozulmaları yaşıyorum. Bu değerler mi yetersiz?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı