Samsung A56 vs Xiaomi 14 Pro

Bunca zamandır IMEI'li cihazlar kullandım şahsen bir sorun yaşamadım güncel olarak POCO X7 Pro kullanıyorum 13bine almıştım IMEI'si 120 güne falan bitiyor hattı ters çevirip 120gün daha kullanabiliyorsunuz güncelleme konusunda sıkıntı yaşamıyorum güncellemeler geliyor bazen de yapıyorum ucuza geliyor telefon ama mecbur değilse çok da tavsiye etmiyorum benimki oyun telefonu olduğu için aldım kamerasıda iyi siz bilirsiniz yine de.
Imei kaydı yasal yolla yapılmış olsa hiç düşünmem fakat bi katalille çevirip yapıldığı için içime sinmiyor. Dediğim gibi son kararı babam verecek. Teşekkürler

Düz 14 Pro hocam.

O zaman telefona hangi ROM attıgına bakman gerekiyor adam Nokia ROM'u attıysa kayıt ederken 3G bağlantıya sahip olursun. Telefonun testlerini vs yap 14 Pro A56 ya göre çok daha güçlü bir telefon ve amiral gemisi server kayıtlıysa direk al derim ama ROM falan attıysa hangi cihazın ROM'unu attığına bak.

O zaman telefona hangi ROM attıgına bakman gerekiyor adam Nokia ROM'u attıysa kayıt ederken 3G bağlantıya sahip olursun. Telefonun testlerini vs yap 14 Pro A56 ya göre çok daha güçlü bir telefon ve amiral gemisi server kayıtlıysa direk al derim ama ROM falan attıysa hangi cihazın ROM'unu attığına bak.

Tamamdır teşekkürler.

Evet biliyorum. Telefoncu her şeyini hallettim kullanıma hazır dedi.

Kaça satıyor. Hevesini kırmak istemem ama satarken çok yüksekten satmaya çalışıp alırken ölü fiyattan alıyorlar Android'leri. IPhone'ların yurtdışıları bile yüksek fiyatlara giderken bu tür cihazlar ölü fiyata gidiyor sonradan. Artı olarak Türkiye'de olmayan bir model, batarya, parça değişimi falan sıkıntı olabilir. Güncelleme ROM konuları falan da ayrı bir sorun. Çin cihazlarında içine ne attıkları yeni güncelleme gelecek mi yoksa tekrar götürüp bilgisayara bağlayıp oradan mı işlem yapıp güncelleyecek başka zaman falan öğren iyice alacaksan bile. Ben bir hevesle almıştım aynı cihazı sonra takasla birine verdim kurtuldum. Sana önerim böyle bir Android cihaz alacaksan bile Türkiye'de satışı olan yani global e çıkmış modellere bak. S24 Ultra olabilir ya da Xiaomi'nin 14-15 Ultra modeli falan olabilir server kayıtlı ama Pro'yu alma sıkıntı yaşarsın bu saydığım konularda.

Evet bir telefoncu önerdi. Yurt dışından getirmiş bütün işlemi tamam hiçbir sorunu yok dedi. Biraz aklıma tskıldı bunun IMEI kaydı olmayacak mı?

Bütçemi çok zorlar. A56 23.000TL, Xiaomi 14 Pro 12.500TL. Arada çok fark var o yüzden Xiaomi kafamı çeldi.
Şimdi gördüm xiaomi 14 pro gibi bir cihazı telefoncu da çok ölü fiyattan veriyormuş zaten büyük ihtimalle elinde kaldı alan yok dedğim sebeplerden bu fiyattaysa alınıp eskiyene kadar kullanılabilir o zaman karar senin

Son düzenleme:
Kaça satıyor. Hevesini kırmak istemem ama satarken çok yüksekten satmaya çalışıp alırken ölü fiyattan alıyorlar Android'leri. IPhone'ların yurtdışıları bile yüksek fiyatlara giderken bu tür cihazlar ölü fiyata gidiyor sonradan. Artı olarak Türkiye'de olmayan bir model, batarya, parça değişimi falan sıkıntı olabilir. Güncelleme ROM konuları falan da ayrı bir sorun. Çin cihazlarında içine ne attıkları yeni güncelleme gelecek mi yoksa tekrar götürüp bilgisayara bağlayıp oradan mı işlem yapıp güncelleyecek başka zaman falan öğren iyice alacaksan bile. Ben bir hevesle almıştım aynı cihazı sonra takasla birine verdim kurtuldum. Sana önerim böyle bir Android cihaz alacaksan bile Türkiye'de satışı olan yani global e çıkmış modellere bak. S24 Ultra olabilir ya da Xiaomi'nin 14-15 Ultra modeli falan olabilir server kayıtlı ama Pro'yu alma sıkıntı yaşarsın bu saydığım konularda.

Şimdi gördüm Xiaomi 14 Pro gibi bir cihazı telefoncu da çok ölü fiyattan veriyormuş zaten büyük ihtimalle elinde kaldı alan yok dedğim sebeplerden bu fiyattaysa alınıp eskiyene kadar kullanılabilir o zaman karar senin.

Ben de hiç anlamıyorum bu işleri. Alınca sıkıntı yaşamak da istemem. Ama fiyatı çok makul denenebilir gibime geliyor. Ama hiç emin değilim. Düşünmeden alırsam 14 Pro ama düşünsem A56 alırım sanki😅

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı