Rehber PS Remote Play & Lossless Scaling | PS4, PS4 Pro, PS5

Öncelikle elinize sağlık. Bizzzat denedim PS5 ile Elden Ring de. Hem akıcılık oluşuyor gibi ama görüntüde bulanma ve ufak takılmalar da oluyor gibi. Çözemedim iyi mi kötü mü? PS5 kablo ile bağlı 1000 Mbit ama yine de %100 verim vermiyor.

Bahsettiğiniz problem Remote Play kaynaklı. Capture card veya direkt bağlamak kadar iyi olmayacaktır hiçbir zaman. Videomu izlediyseniz bende de aynı problemler var ancak LS akıcı yapıyor o kesin.

Bahsettiğiniz problem remote play kaynaklı. capture card veya direkt bağlamak kadar iyi olmayacaktır hiçbir zaman. Videomu izlediyseniz bende de aynı problemler var ancak LS akıcı yapıyor o kesin.

İyi bir capture card link bırakabilir misiniz bu üründen hiç anlamıyorum. PS5'ten neredeyse Full remote play olarak faydalanabiliyorum. Alacağım verimi iyileştirecekse satın almak istiyoırum öyle bir ürün.

İyi bir capture card link bırakabilir misiniz bu üründen hiç anlamıyorum. PS5'ten neredeyse Full remote play olarak faydalanabiliyorum. Alacağım verimi iyileştirecekse satın almak istiyoırum öyle bir ürün.

Valla hocam ben bunu aldım. FP gibi duruyor ancak daha gelmediği için tam bir şey diyemiyorum.

Bunu PS5'e mi takacağım bilgisayara mı?
USB olan kısmı PC'ye, HDMI IN olan kısmı da PS5'e takıyorsun. Out olan kısmı da monitöre/Tv'ye bağlarsan istersen oradan da kullanabilirsin yine.

PC'den OBS veya VLC yardımıyla görüntüyü alıp oynarsın.

VLC ile denedim sorunsuz oynuyorum şimdi. OBS'de görüntü kalitesinde sorun yoktu ama kare hızında sorun vardı.

VLC ile denedim sorunsuz oynuyorum şimdi. OBS'de görüntü kalitesinde sorun yoktu ama kare hızında sorun vardı.
PotPlayer VLC'den daha iyi bu arada. VLC'de gecikme sorunu var fakat PotPlayer'da böyle bir problem yok, native etkisi yaratıyor ve ayar bakımından da çok daha detaylı.

Son düzenleme:
PotPlayer VLC'den daha iyi bu arada. VLC'de gecikme sorunu var fakat PotPlayer'da böyle bir problem yok, native etkisi yaratıyor ve ayar bakımından da çok daha detaylı.
Hocam 30 FPS'li oyunlar bakımından OBS daha iyi sanki. PotPlayer'ı denemedim. Ama VLC'de kamera çevirirken kasıyor gibi hissediyorum. 60 FPS'li oyunlarda VLC daha iyi ama. Çünkü OBS'de 60 FPS olsa bile kasıyor gibi geliyor. Yeni fark ediyorum bunları.

OBS ve VLC ikisinin de eksik yanları var. Potplayer ve Lossless ile ilgili belki bu akşam veya yarın kapsamlı bir rehber gelecek. Şu an Bloodborne'u pürüzsüz oynuyorum. İstersen seni de etiketlerim konuya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…