berkink10 Hectopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 991 Çözümler 3 Yer İstanbul 18 Haziran 2024 #1 Selam, bugün PS Plus'dan GTA kaldırıldı satın almak istiyorum, ürünü görüntüle dediğimde beni GTA Online sayfasına atıyor. Fotoğrafı TV'den çekebildim şimdiden özür diliyorum, teşekkür ederim herkese iyi bayramlar Dosya Ekleri image.jpg 123 KB · Görüntüleme: 187 image.jpg 122,8 KB · Görüntüleme: 144
Selam, bugün PS Plus'dan GTA kaldırıldı satın almak istiyorum, ürünü görüntüle dediğimde beni GTA Online sayfasına atıyor. Fotoğrafı TV'den çekebildim şimdiden özür diliyorum, teşekkür ederim herkese iyi bayramlar
Darqx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 5.248 Makaleler 3 Çözümler 13 18 Haziran 2024 #2 Yanındaki 3 noktaya tıklar mısın? Orijinal sürümü olması lazım. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS berkink10 Hectopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 991 Çözümler 3 Yer İstanbul 18 Haziran 2024 #3 Darqx dedi: Yanındaki 3 noktaya tıklar mısın? Orijinal sürümü olması lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam sanırım ürünü Plus'la kütüphaneye eklediğim için sadece ürünü görüntüle yazıyor. Darqx dedi: Yanındaki 3 noktaya tıklar mısın? Orijinal sürümü olması lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam aldım bu arada 440 TL imiş. Son düzenleme: 18 Haziran 2024 Artı 0 Eksi
Darqx dedi: Yanındaki 3 noktaya tıklar mısın? Orijinal sürümü olması lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam sanırım ürünü Plus'la kütüphaneye eklediğim için sadece ürünü görüntüle yazıyor. Darqx dedi: Yanındaki 3 noktaya tıklar mısın? Orijinal sürümü olması lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam aldım bu arada 440 TL imiş.