lightning7
Decapat
Yani anladığım kadarıyla PS Plus gerekli Online için bende var sıkıntı olmaz değil mi?
Paran varsa GTA Online'ıda alabiliyorsun, bunun ücretsiz olduğu ile ilgili bir şey yok. Ben yalan mı söyleyeceğim, almadığım bir şeyi almış gibi gösterip milleti mi kandıracağım sence? Başıma geldi istersen birazdan geçip fotoğraf atabilirim?Ben deneyime göre konuşmadım, pakete göre konuştum. Pakette olan "GTA Online" ne oluyor onu söyler misin? Eğer gerçekten yanlış bilgilendirme yaptıysam öğrenmek istiyorum.
Başına gelmiş olabilir ben sana "yalan söylüyorsun" mu dedim? İyi oku lütfen. Eğer gerçekten yanlış bilgilendirme yaptıysam paketteki "GTA Online" ne oluyor onu öğrenmek istedim?Paran varsa GTA Online'ıda alabiliyorsun, bunun ücretsiz olduğu ile ilgili bir şey yok. Ben yalan mı söyleyeceğim, almadığım bir şeyi almış gibi gösterip milleti mi kandıracağım sence? Başıma geldi istersen birazdan geçip fotoğraf atabilirim?
Paran varsa GTA Online'ıda alabiliyorsun, bunun ücretsiz olduğu ile ilgili bir şey yok. Ben yalan mı söyleyeceğim, almadığım bir şeyi almış gibi gösterip milleti mi kandıracağım sence? Başıma geldi istersen birazdan geçip fotoğraf atabilirim?
Olan bir şeyi söylüyorum ve sen hala devam ediyorsun, bilgin olmadığı halde. Bu uzatma çaban neden? Sana sorunun cevabını verdim, GTA 5'i alırsan GTA Online'a da erişimin oluyor, tabi bu Ps Plus karşılığında. Benim anladığım kadarıyla tabi ki. Tatmin olamadıysan gidip PS Türkiye'ye sorabilirsin neden bunu da yazdıklarını.Başına gelmiş olabilir ben sana "yalan söylüyorsun" mu dedim? İyi oku lütfen. Eğer gerçekten yanlış bilgilendirme yaptıysam paketteki "GTA Online" ne oluyor onu öğrenmek istedim?
Kankam agresif tavır sergileme tamam, ben sadece sorduğum şeyin cevabı istedim ve uzatmadım farkındaysan? Sorup geleceğim cevabı paylaşırım. Çok üstüne alınıyorsun ben sadece bir soru sordum sorunun cevabını istedim, belki sen aldıktan sonra paket değişmiş olabilir bu ihtimalleri değerlendiriyorum.Olan bir şeyi söylüyorum ve sen hala devam ediyorsun, bilgin olmadığı halde. Bu uzatma çaban neden? Sana sorunun cevabını verdim, GTA 5'i alırsan GTA Online'a da erişimin oluyor, tabi bu Ps Plus karşılığında. Benim anladığım kadarıyla tabi ki. Tatmin olamadıysan gidip PS Türkiye'ye sorabilirsin neden bunu da yazdıklarını.
Canlı desteği bulamadım hocam, onun yerine YouTube gibi yerlerden baktım ve çoğu paketi satın alan kişi Online girebildiğini söylemiş. Baktığım videoları paylaşabilirim, ben Online oynanabildiğini düşünüyorum. PS Plus gerektirmeden.Olan bir şeyi söylüyorum ve sen hala devam ediyorsun, bilgin olmadığı halde. Bu uzatma çaban neden? Sana sorunun cevabını verdim, GTA 5'i alırsan GTA Online'a da erişimin oluyor, tabi bu Ps Plus karşılığında. Benim anladığım kadarıyla tabi ki. Tatmin olamadıysan gidip PS Türkiye'ye sorabilirsin neden bunu da yazdıklarını.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.