Çözüldü PS Store ininal Kart kabul etmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Liatrew

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Cami İmamı
ininal Kart'ım çipli + ininal Pluslıyım ve kartın içinde 50 TL var. Steam'den Amazon'dan Trendyol'dan Netflix'ten rahatça alışverişlerimi yapabiliyorum fakat PS Store kabul etmiyor. İndirimin bitmesine az kaldı. Nasıl çözebilirim ve PS Plus satan güvenilir bir site var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba,

Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz?

Sağlıklı günler dileriz.

Efendim, normal olarak alım yapamıyorsunuz ama ayarlardan hesap yönetimine gelin, oradan cüzdana gelin, para ekle yapın, kart ekleyip paranızı atın, sonra o parayla PS Store'da alışveriş yapabilirsiniz.
Merhaba,

Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz?

Sağlıklı günler dileriz.

Efendim, normal olarak alım yapamıyorsunuz ama ayarlardan hesap yönetimine gelin, oradan cüzdana gelin, para ekle yapın, kart ekleyip paranızı atın, sonra o parayla PS Store'da alışveriş yapabilirsiniz.

Çözüm
Sorunu çözdüm, ininal Kart oldu.
Nasıl çözdünüz?

Yani normal bir şekilde mağaza alımı yapılmıyor, bakiye ekleyince oluyor doğru mu anladım hocam?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı