PlayStation PS Store Ocak Indirimleri

2100 TL'ye black ops 6 alinir mi? Daha uygun bulabilecegim bir yer bilen var mi?

2100 TL'ye black ops 6 alinir mi? Daha uygun bulabilecegim bir yer bilen var mi?
Diğer tüm COD oyunlarını Playstation'da oynamama rağmen bu sefer o rakamı vermek istemedim açıkçası bu oyuna. Geforcenow + Gamepass ile birlikte oynayıp bitirdim (campaign). Rekabetçi şekilde online oynanmayacaksa alternatif olarak bu şekilde birer ay üyelik alıp denenebilir. Diğer bir önerim de indirim dahil olsa bu kadar pahalı playstation oyunlarını fiziksel disk şeklinde almak daha mantıklı geliyor. En azından bitirip ya da sıkıldıktan sonra satabiliyorsunuz.

Bilgisar, cloud gaming ve fiziksel oyun alma ihtimalim bulunmuyor maalesef.

Ben de sadece multiplayer icin almayi dusunmustum. Gecenlerde bi 7 gunluk deneme suresi vardi ve 1 mp modu ucretsizdi. Keyif almistim fakat 2000+ cok para acikcasi bilemedim. Plus bile bulunmuyor hesabimda. Kardeslik isine gireyim dedim fakat eski ps3, erken ps4 zamanlari gibi degil o da. "Kardeslik kalmamis", ps5 pri hesaba 1500 istiyorlar nasil bir hesaplama bu anlamadim.

Bu paralı multiplayer cod oyunları warzone'dan çok mu farklı bilmediğim için soruyorum. 3 5 saatlik bir hikaye + mp bi oyun için 2k bana çok fazla geliyor da merak ettim

Bu paralı multiplayer cod oyunları warzone'dan çok mu farklı bilmediğim için soruyorum. 3 5 saatlik bir hikaye + mp bi oyun için 2k bana çok fazla geliyor da merak ettim

Battle royale mantigini sevmedigim icin Warzone sevmiyorum ben. Loot yapip 1 defa olme hakki yerine, daha kucuk ve farkli farkli haritalarda farkli farkli modlar daha eglenceli geliyor. Bir de belki alisamadigimdan ve matchmaking uygun olmadigindan olabilir. Her cod oyununu alan ve hatta oyun oynayan biri degilim. Zamaninda orijinal mw serisinde mp cok oynamistim ve gecen yila kadar 1 yil civari da cod mobile oynamistim.
Simdi tekrar ps5'te mp denedigimde bir heves geldi. Duzenli oynanmadiginda bu alisma sureci battle royale modunda cok zor oluyor. Oyle bir aim aliyorlar ki, loot yapip ilk karsilasmada oluyorum sadece, saatlerce ve duzenli oynamadan alisabilmek imkansiz geliyor. Fakat mp modunda birkac kotu gecen mactan sonra haftada 3 4 saat oturup oyuna girsem bile mvp olup keyif alabiliyorum.

Warzonedan farkli olarak bu modlar ve birkac nadiren acilabilecek cerezlik zombie ve prop hunt vs gibi diger farkli seyler var.

Fiyat olarak elestiremiyorum diger oyunlarla ayni fiyatta sonucta. MP'den zevk almaniza bagli olarak 35 saatlik hikayeli bir oyundan 5 kat daha uzun sure falan oynamaniz mumkun.

Ne zamana kadar sürecek bu indirimler?

Oddsey fiyatı miss. Oyunda mis. Kaçırmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…