Diğer tüm COD oyunlarını Playstation'da oynamama rağmen bu sefer o rakamı vermek istemedim açıkçası bu oyuna. Geforcenow + Gamepass ile birlikte oynayıp bitirdim (campaign). Rekabetçi şekilde online oynanmayacaksa alternatif olarak bu şekilde birer ay üyelik alıp denenebilir. Diğer bir önerim de indirim dahil olsa bu kadar pahalı playstation oyunlarını fiziksel disk şeklinde almak daha mantıklı geliyor. En azından bitirip ya da sıkıldıktan sonra satabiliyorsunuz.2100 TL'ye black ops 6 alinir mi? Daha uygun bulabilecegim bir yer bilen var mi?
Bu paralı multiplayer cod oyunları warzone'dan çok mu farklı bilmediğim için soruyorum. 3 5 saatlik bir hikaye + mp bi oyun için 2k bana çok fazla geliyor da merak ettimBilgisar, cloud gaming ve fiziksel oyun alma ihtimalim bulunmuyor maalesef.
Ben de sadece multiplayer icin almayi dusunmustum. Gecenlerde bi 7 gunluk deneme suresi vardi ve 1 mp modu ucretsizdi. Keyif almistim fakat 2000+ cok para acikcasi bilemedim. Plus bile bulunmuyor hesabimda. Kardeslik isine gireyim dedim fakat eski ps3, erken ps4 zamanlari gibi degil o da. "Kardeslik kalmamis", ps5 pri hesaba 1500 istiyorlar nasil bir hesaplama bu anlamadim.
Bu paralı multiplayer cod oyunları warzone'dan çok mu farklı bilmediğim için soruyorum. 3 5 saatlik bir hikaye + mp bi oyun için 2k bana çok fazla geliyor da merak ettim
7 Ocak yarın son. Ama şuanda bazı oyunlara daha indirim geldi 18 Ocağa kadar. Bi bakmanızı tavsiye ederim.Ne zamana kadar sürecek bu indirimler?
Odyssey 130 TL civarı olan paketi alınca AC 3 Remastered da yanında geliyor. Ben de Odyssey ve Origins çektim.Oddsey fiyatı miss. Oyunda mis. Kaçırmayın
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.