PS Store oyun satın alınamıyor

LordxVader

Hectopat
EA Play ile oynadığım BF 5'in Ultimate sürümü indirime girmişken alayım dedim fakat alamıyorum bu oyun sizde zaten var hatası veriyor. Bunu nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim.

SmartSelect_20230719_134506_PS App.jpg

Aynı hatayı yaşayan başka biri konu açmış belki yanıtlarından sorununuzu cözersiniz.

Aynı hatayı yaşayan başka biri konu açmış belki yanıtlarından sorununuzu cözersiniz.
Baktım ancak bir çözüm bulamadım maalesef.

Müşteri hizmetlerini aramam gerekiyor muhtemelen ama belki bir çözüm bulurum diye konu açtım.

Baktım ancak bir çözüm bulamadım maalesef.

Müşteri hizmetlerini aramam gerekiyor muhtemelen ama belki bir çözüm bulurum diye konu açtım.

İnternetten araştırma yaptım ama pek karşılaşılmamış bir hata gibi ulaşmanız iyi olur sorunu çözerseniz bizide bilgilendirin :)

Hocam error code var mı? İnternete İngilizce yazdımda bir şey cıkmıyor belki error code yazarsam cıkar.

Hocam error code var mı? İnternete İngilizce yazdımda bir şey cıkmıyor belki error code yazarsam cıkar.
Yok hocam sadece attığım yazı çıkıyor sayfanın altı boş.

Müşteri hizmetlerini aradım ve telesekreter 312'li bir numarayı aramamı söyledi. Onu da aradım ve teknik destek için müşteri temsilcisine bağlandım ancak karşıma çıkan kişi yabancıydı. İngilizce olarak derdimi anlattım ekibimize gönderiyorum inceleyip size mail üzerinden dönecekler dedi. Bekliyorum eğer bir şey olursa konuyu güncelleyeceğim. Türkçe müşteri hizmetlerine ne olduğu konusunda da en ufak bilgim yok dil veya ülke seçmedim canlı bağlantıya kadar tüm telesekreter sesleri Türkçeydi.

Destekten dönüş geldi. EA Play aboneliğinin bitmesini beklemem gerekiyormuş.

Son düzenleme:
Yok hocam sadece attığım yazı çıkıyor sayfanın altı boş.

Müşteri hizmetlerini aradım ve telesekreter 312'li bir numarayı aramamı söyledi. Onu da aradım ve teknik destek için müşteri temsilcisine bağlandım ancak karşıma çıkan kişi yabancıydı. İngilizce olarak derdimi anlattım ekibimize gönderiyorum inceleyip size mail üzerinden dönecekler dedi. Bekliyorum eğer bir şey olursa konuyu güncelleyeceğim. Türkçe müşteri hizmetlerine ne olduğu konusunda da en ufak bilgim yok dil veya ülke seçmedim canlı bağlantıya kadar tüm telesekreter sesleri türkçeydi.

Destekten dönüş geldi. EA Play aboneliğinin bitmesini beklemem gerekiyormuş.

Çok saçmaymış Game Pass'e dahil mk 11 olmasına rağmen Ultimate'i alabilmiştim ben.

O zaman ea playi sonlandırıp micrososfttaki gibi para iadesi istesin oyunu aldıktan sonra keyfine göre ea playi tekrar alır veya almaz

Çok saçmaymış Game Pass'e dahil mk 11 olmasına rağmen Ultimate'i alabilmiştim ben.
Şimdi şöyle bi durum var ben standart BF 5'i alabiliyorum ancak EA Play ile standart sürümü oynadığım için başka versiyonunu almama izin vermiyor.
Yeni PSN hesabı açmayı dene ve ordan al.
Yok hocam ana hesabıma almam lazım.
O zaman ea playi sonlandırıp micrososfttaki gibi para iadesi istesin oyunu aldıktan sonra keyfine göre ea playi tekrar alır veya almaz
O da olmuyor maalesef iade etmek için EA Play oyunlarından hiçbirini indirmemiş olmam gerekiyor zaten BF 5'i oradan oynuyordum.

Yapacak bir şey yok aboneliği yenilemeden sonraki indirimi bekleyeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı