PS Store'da oyunlara yine zam geldi!

Xbox kaldıramaz zaten. Fiyatları PS gibi yaptıkları an hem PC üzerinden hem de konsol üzerinden oyun satışları azalır. Şu anda oyuncular oyunları ve exclusive’leri için değil, fiyatları çok daha iyi olduğu için Game Pass alıyor, PC’ye veya konsola Xbox uygulaması üzerinden oyun alıyor.

Dolar kuruna geçse bile Game Pass aboneliği yine satar. Oyunları da zaten PC kullanıcılarına değil konsol kullanıcılarına daha çok satıyor. Konsol kullanıcısı da ülkemizde daha az. Bundan dolayı konsol mağazasındaki satışlarından pek de negatif bir dönüş almaz.
Şu anda oyuncular oyunları ve exclusive’leri için değil
Bethesda ve Activision oyunlarının satışları onların elinde. Almak istiyorsanız mecbur tercih etmek zorundasınız. Satın alım yaptığınız mağaza Steam olur o ayrı. Ama yine de Xbox oyunu almış olacaksınız.

Activision oyunları Game Pass’e geliyor, direkt alan kişi sayısının Türkiye bazında fazla olacağını sanmıyorum. Bethesda da eski başarısında değil artık, son büyük oyunları inanılmaz bir başarı yakalayamadı. Starfield mesela ki ben severek oynadım ama beklentilerin altında kaldığı da ortada. Hi-Fi Rush’ı yapan stüdyo da kapatıldı yanlış hatırlamıyorsam, Exclusiveler açısından iyi günlerden geçmiyorlar bence.

Ps5 kullanıcısı olarak ve PS plus deluxe sahibi olarak fiyatlar cidden kötü 2000 TL üstü kabul edilebilir değil ben 2000 e tamamim ama bunlar cidden çok pahalı ek olarak hogwarts legacy şuan aşırı büyük bir indirimde 950 TL ye düşmüş durumda

@uygr12 günümüz veya oyunlar için de uygun bir fiyat değil bu. Xbox tarafını falan geçtim Steam'de özel fiyatlandırma olmayan oyunda bile %50 indirim geldiğinde 1050TL'ye geliyor. Eğer PS tarafında en büyük indirimde bile 950TL olmasına normal diyeceksek bu adamlar PS kullanıcılarını gütmeye daha çok devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…