PS Store'da oyunlara yine zam geldi!

Zaten en büyük indirimde 950 TL olması normalde değil bu fiyat için en kotu yüzde 50 indirim olmalı yani

@NotAKnightAnymore, PS Store'da Dolar kuruna geçilmesi gerekiyor maalesef. Başka yolu yok. Oyunun TL haliyle ki fiyatı daha pahalı.
Steam'e dolara geçmesiyle alakalı konularda esip gürleyenlerin hiçbirileri farkındaysanız bu "PS tarafında oyunlar 3500TL'ye kadar çıktı" konularında bir tane bile mesaj bırakmıyorlar. Sosyal medya tarafında da Steam'in dolara geçmesinde ağlanıldığı kadar ağlanmıyor bunlara. En fazla "Oha be! Ülke ne hâle gelmiş. Bir oyun 3500 olmuş." deyip geçiliyor. Ben Türkiye tarafına bakan bir yetkili olsam dolar kuruna geçmek yerine ay başı oyunlara 500-700TL zam yapmaya devam ederdim. Daha az tepki çekiyorum sonuçta.

Steam Dolara geçtiğinde dünyanın sonuymuş gibi davranıldı hatta muhalif siyasetçilerden lafını da eden olmuştu. Aynı lafı niye PS Store için etmiyorsunuz kardeşim? Bunların ilgili, alakası bu kadar işte. Dolar tabii 33-34 TL, Dolara geçildiği zaman fiyatlar uçacak gözüyle bakıldı. Her ne kadar eski oyunların fiyatı pahalı olsa da güncel oyunların fiyatı Steam'de daha ucuz.

Yok olur mu hiç öyle şey, PS kullanıcıları exc. oyun diye diye Sony'ye tek laf edemiyorlar. Gidiyorlar hala PS5 almaya devam ediyorlar. Türkiye'de PS almak aşırı saçma bir olay artık.

Zaten exc oyunları da PC ye geliyor.

@Arnyssa, Ragnarök 19 Eylül'de geliyor. The Last of Us Part 2'de 2025 yılı içerisinde gelir ve birçok PS'ye özel oyun, artık aynı anda PC'ye de çıkıyor. Türkiye'de artan oyun fiyatlarından dolayı PS satın almak mantıklı değil.

Exc. oyunlar değil de 2011'de Uncharted 3'e yapılan Türkçe dublaj ile başlayan "Abi ama Türkçe getiriyorlar. Türkleri önemsiyorlar abi." savunmasından kurtulamadılar daha çok. Ya bu PS Türkiye tarafı 2020'de Türkiye'de İlkbahar indirimleri yapılmadığı zaman Türklerin hakkını savunmadı. Spider-Man, Horizon gibi oyunlara Türkçe getirmedi, üstüne yanlış yönlendirme yaptı. Playstation markası dünyanın hiçbir yerinde kullanıcı dostu olmayan ve bu yüzden fanboylar hariç kimsenin sevmediği(Bakın oyunlarına laf etmiyorum, şirkete laf ediyorum) bir şirket. Bizim ülkede bir kurtulamadık şu fanboylardan. Zaten yurt dışında ne kadar toksik fanboy varsa(Rockstar Games, Ubisoft, Playstation, Nintendo fanboyları gibi) bize de ithal olmuşlar.

Ragnarok bir de 1100TL daha ucuza geliyor PC'ye. Spider-Man 2'de eğer resmi olmayan yolları saymazsak bu sene başındaki iddiaya göre 2025'te gelecek.

Kendileri bilir. İstedikleri kadar Türkleri gözden çıkaran bu şirketleri desteklemeye devam etsinler. Sonunda yolunacak taraf kendileri olacak.

Exclusive oyun ve plus ile alınır ama bu fiyatlara da destek verilmez Sony desteklemiyorum ama PC de olmayan the Last Of us 2 1250 TL PS store de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…