Net olarak bir bütçem yok ama uygun fiyata PS Vita 2000 almak istiyorum. Bazı fiyatlar çok absürt öneriniz nedir? Bir de eBay gibi sitelerden almak mantıklı mı?
eBay bana göre mantıksız çünkü güvenemiyorum. Genel olarak sahibinden üzerinden konsol al sat yapıyorum. Orayı öneririm ama PS Vita'nın piyasası hem yavaş hem de insanların elinde az bulunduğu için fiyatları çok pahalı bence Letgo sahibinden üzerinden ilan arat arada bir elbet ucuza satan bir satıcı bulursun.
Sizce PS Vita için ortalama fiyat nedir peki? Pek hakim değilim her türlü fiyattan ilan var çünkü.
3000 liraya PSP satıyor adamlar yani vitanın fiyatlarını siz düşünün 5000-6000 falan maximum olarak ben verirdim ama ilan aralığı 9000-12000 arası değişiyor o fiyata bence kesinlikle almayın. Bilgisayara sahipseniz emulator ile oynayın ya da bir PS4 alın (6000-7000 liraya var) PS4 kırılabiliyor onu kırıp sonsuz oyun kütüphanesine erişirsiniz hem de emulator indirebilirsiniz.
Aslında PS4'e sahibim ama el konsolu olarak istediğim için PS Vita tercih ettim. PSP almayı da düşündüm ama emülatör kurcağım için performans olarak PS Vita daha önde. Aslında 5000-6000 bile çok uçuk bir fiyat bence galiba ucuz ilan bulana kadar bakmam lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.