PS Vita Kırdırma

krapss1337

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Gamer
Merhaba. Ben PS Vita kırdıracağım ama aklımda sorular var. Mesela PSN hesabım ban yer mi? Kırdırılınca tüm oyunlar gelir mi? Internet kullanılabilir mi? Yazıcıoğlu'nda PS Vita'yı kırarlar mı? Eğer PSN hesapları kırdırmadan sonra banlanıyorsa ben ne yapmalıyım? Yani başka hesap açıp o hesapla mı adama vereyim? Çünkü PS4'te baya oyun var boşuna gitmesin.

Son düzenleme:
PSN banlandığını bazı durumlar gördüm o yüzden en temizi kırdıracağın vitadaki hesabından çıkış yap yeni bir hesap aç kırdılınca içine istediğin oyunu yükleyebilirsin ps vitada olan hatta emülatör kuranlar bile gördüm ama kırdılınca her oyun gökten gelmez öyle kırdırdıktan ya kendin yüklemelisin yada kırdırdığın adama yüklet.İnternetten yana sorun çeken kimseyi görmedim ben ama kesin konuşmak istemiyorum denemedim.

Neyse. 50-100 liraya kırıyorlar.

PSN banlandığını bazı durumlar gördüm o yüzden en temizi kırdıracağın vitadaki hesabından çıkış yap yeni bir hesap aç kırdılınca içine istediğin oyunu yükleyebilirsin ps vitada olan hatta emülatör kuranlar bile gördüm ama kırdılınca her oyun gökten gelmez öyle kırdırdıktan ya kendin yüklemelisin yada kırdırdığın adama yüklet.İnternetten yana sorun çeken kimseyi görmedim ben ama kesin konuşmak istemiyorum denemedim.

Teşekkürler, hepinize.
Peki illa PSN hesabına giriş yapmam gerekiyor mu? Format attım da.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı