PS Vita kırma

lainiwakura44

Hectopat
Arkadaşlar selam, ben 2. El PS Vita aldım. Adam daha önce kırmış ama daha sonra kaldırmaya çalışmış şu an vitanın kırık olup olmadigini nasıl anlarım? Ayrıca direkt resetleyip baştan kırarsam bir sıkıntı olur mu?

Diğer sorum ise:
1-

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2-

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu iki kırma işleminde ne fark var birisinde her kapatip acitiginda gidiyor diğeri kalıcı hangisini yapmam daha iyi olur?

Arkadaşlar selam, ben 2. el PS Vita aldım. Adam daha önce kırmış ama daha sonra kaldırmaya çalışmış şu an vitanın kırık olup olmadigini nasıl anlarım? Ayrıca direkt resetleyip baştan kırarsam bir sıkıntı olur mu?

Diğer sorum ise:
1-

2-

Bu iki kırma işleminde ne fark var birisinde her kapatip acitiginda gidiyor diğeri kalıcı hangisini yapmam daha iyi olur?

Size hangisi uygun geliyorsanız onu yapmanız daha iyidir. Kırık olup olmadığını da henkaku gibi uygulamalara bakıp anlayabilirsiniz var ise kırılmıştır.

Yani onu sipariş ettim amazondan bi kac gune gelcek
Ps vitanin firmware kac ? Eger 3.65 üzerindeyse downgrade yapmalisin ,oda cok basit islem ,kirma isleminide ps vitanin Webbrowserden yapiyorsun ,ps vitani tam kapatma moduna alirsan her zaman kirma islemini manuel yapmak zorundasin ,ben uyku moduna aliyordum ve kalici oluyor ,bence ps vitani sifirla öyle kir daha iyi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı