PS Vita mı Nintendo Switch mi?

Peki ürünü sıfır mı almalıyım yoksa 2.el mi çok fark eder mi?

Ben her zaman sıfırı destekliyorum yani o kutuyu kendim açmam lazım garanti tamamıyla bana ait olacak :D ama güvenip temiz tabiri caizse (sıfır ayarında ) ürün bulabilirseniz kaçırmayın.(Steam Deck için diyorsanız genelde ülkemizde 2.el var)

Ben her zaman sıfırı destekliyorum yani o kutuyu kendim açmam lazım garanti tamamıyla bana ait olacak :D ama güvenip temiz tabiri caizse (sıfır ayarında ) ürün bulabilirseniz kaçırmayın.(Steam Deck için diyorsanız genelde ülkemizde 2.el var)

Anladım hocam peki bu konsolda oyunlarda sıkıntı olur mu akıcılık tarafından.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bağlantıya tıklayıp izleyebilirsiniz daha iyi olur 20 oyunda test yapıyor.

PS Vita almanı öneririm özellikle PlayStation evrenine girmek istiyorsan Uncharted ve göz of war: Collection oyunları var üstelik emülatör kurup PSP, PS1, Dreamcast ve bir sürü oyunu oynayabiliyorsun üstelik remote play sistemi ile de oyun oynayabilirsin.

Ekleme: Steam Deck alabilirsiniz ama remote play ile PS vitada da Steam oyunlarını oynayabiliyorsunuz.

Switch benim de ilgimi çekmiyor ancak hem sürümü güncel hem de güncel oyunlardan faydalınıyor.
PS Vita'ya destek kesildi diye biliyorum bende de var bir tane ilk çıkanından yüzüne bile bakmıyorum çünkü hem oyun yok oynanacak hem de güncelleme yok o yüzden Switch tercih edilebilir. (Switch tercih edeceksinizde maliyetli olduğunu göz önünde bulundurun oyunları pahalıdır)
Hocam Vita'nızı satmayı düşünür müsünüz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı