PS Vita mı Nintendo Switch mi?

Konsolu alacak para varsa Switch almanız daha iyi olur. Oyunlar malum çok pahalı sıfır olarak alacaksanız muhtemelen V2 sürüm alacaksanız, isterseniz kırdırabilirsiniz ama çipleri zor bulunuyor ve pahalı. Steam Deck piyasası 17-18K civarı idi, yuzu ile Switch oyunlarını rahatlıkla çalıştırabilirsiniz.

İkisi de temelinde el konsolu olsa da birbirinden çok farklı konsollar. Switch'e çıkan oyun tarzları daha farklı o oyunları seviyorsan Switch alabilirsin fakat Switch oyunları ve kendisi vitaya göre çok masraflı fakat Switch hala destek almaya devam ediyor. Vita eski bir konsol desteği kesildi. Ama daha ekonomik Switch'e göre. Ayrıca kırdırma seçeneğiniz de var destek amaçlı söylemiyorum ama çok kırdıran var. Çünkü vitaya destek kesilmiş olsa da modcular vitaya oyun portlamaya devam ediyor. Özetleyecek olursak bütçeniz varsa ve Switch oyunları seviyorsanız Switch, yoksa vita.

Bütçe var ama Switch exclusive oyunları ilgimi çekmiyor.

Bütçe var ama Switch exclusive oyunları ilgimi çekmiyor.

Exclusiveler dikkatinizi çekmiyorsa 3.parti oyunlar için alınabilir mi diye düşündüm fakat o açıdan çok zengin değil sanki Switch. El konsolu sonuçta gücü çok değil her oyun gelmiyor. PS Vita oyunları ilginizi çekiyor mu biraz eski oyunlar ama?

Exclusiveler dikkatinizi çekmiyorsa 3.parti oyunlar için alınabilir mi diye düşündüm fakat o açıdan çok zengin değil sanki Switch. El konsolu sonuçta gücü çok değil her oyun gelmiyor. PS Vita oyunları ilginizi çekiyor mu biraz eski oyunlar ama?

Yalan söylemeyin onlarda pek ilgimi çekmiyor aradayım gerçekten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı