PS Vita oyun konsolu nereden alınabilir?

O paraya bulamazsınız. Ben kendiminkini Gardrops üzerinden almıştım ama satıcıyla iyi bir frekans yakalamıştık. Biraz şansa gelmişti anlayacağınız.

Dediğim gibi satıcıyla bire bir iletişim kurmanız gerekiyor, her şeyini sormanızı tavsiye ederim. Başında karşı tarafın da vaktini almamak için ciddi alıcı olduğunuzu belirtin.

PSVitalar yorgun cihazlar dolayısıyla pilleri çabuk bitebiliyor. Oynadığınız oyuna göre değişir tabi ama orta segment oyunları 4-5 saat oynatıyorsa gayet iyidir. Alacağınız model FAT OLED modelse karanlıkta siyah ekranda yanık gibi izler olabilir, bu da normal bir sorun teşkil etmez. Tuşlarından, özellikle analoglarından emin olun. Arka panel dokunmatiği çabuk bozulan bir kısım ama çalışırsa işinize de yarar fakat olmasa da olur.

Tüm bu anlattıklarım mevcut PS Vitalar için geçerli ama tekrardan hatırlatmak isterim; aradığınız fiyata bir cihaz bulmanız zor değil imkansız. PS Vitalar kondisyonu çok kötüyse 1500-1700 civarına çok iyiyse 4000'e kadar çıkan fiyatlara sahipler. Oyun konusunda kıt olsa da emülatör destekleri ve toplum desteği yüzünden hala canlı bir cihaz diyebiliriz. Fiyat yüksekliğine anlam veremezseniz diye bu bilgiyi paylaşmak istedim. Bir Xbox veya PS5 kolunun da 2000 bandında olduğunu unutmamak gerek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı