PS Vita tamiri nerede yaptırılabilir?

Kontrol edebilir misiniz?

Şarja taktım kendisini baktığım zaman geri döneceğim size.

Kontrol edebilir misiniz?

Öncelikle geç dönüş yaptığım için kusura bakmayın bazı sorunlar oldu. Cihazı açarken hafıza kartını biçimlendirdim sıfırladım ve içerik yöneticisi uygulamasında 1 GB'lık hafıza kartında ne kullanıldığını falan gösteriyordu. Çıkarttım kartı ona rağmen yine gösterdi. Fotoğraf falan da çekebildim galeriye de geldi önceden olmuyordu. İçine oyun takmayı denedim ne yazık ki onu tanımadı.

Son düzenleme:
Şarja taktım kendisini baktığım zaman geri döneceğim size.

Öncelikle geç dönüş yaptığım için kusura bakmayın bazı sorunlar oldu. Cihazı açarken hafıza kartını biçimlendirdim sıfırladım ve içerik yöneticisi uygulamasında 1 GB'lık hafıza kartında ne kullanıldığını falan gösteriyordu. Çıkarttım kartı ona rağmen yine gösterdi. Fotoğraf falan da çekebildim galeriye de geldi önceden olmuyordu. İçine oyun takmayı denedim ne yazık ki onu tanımadı.

Oyunu tanımadıysa CFW ile kullanılan Micro SD dönüştürücülerini de tanımayabilir. İşini sağlama alıp bir tamirciye götür.

Peki tamirden sonra düzelirse ki tamire alırlarsa hallederler herhalde. Kırdırmak mantıklı mıdır oyunu kendim de yükleyebilir miyim süreç zor mu?

Evet CFW mantıklı. Alet çağ atlıyor resmen.

O zaman ben bunları düşünürüm eğer ilginiz için çok teşekkür ederim gerçekten çok yardımcı oldunuz. Sorum olursa buradan sorabilir miyim?

Elbette canım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı