PS Vita vs Nintendo Switch Lite

Konsol fiyatı kadar oyun masrafı çıkar bu arada haberiniz olsun, ödeyeceğim diyorsanız Switch.

Yani ne yalan söyleyeyim. Ödeyemem ama PS Vita alsam oyunları yükleyecek PC yok en fazla kuzeniminkini kullanırım sorun değil ama ya memnun kalmazsam diye korkuyorum sadece yoksa PS Vita oyunlarını seviyorum ama Nintendo Lite alsam ücretsiz oyunlar var Warframe gibi onlarlada idare ederim diye düşünüyorum çünkü daha güncel bir konsol olduğu için ve PS Vita alsam sıfırı çok pahalı ikinici el alsam bozuk çıkma ihtimali var ama yine de düşüneceğim teşekkür ederim iyi geceler hocam :)
 
PS Vita mı alsam yoksa Nintendo Switch Lite mı karar veremedim, hangisini önerirsiniz acaba?
Ikisini de kullanmış biri olarak söyleyim: Vita dönemine göre çok iyiydi ama oyunları antika oldu şimdi. Switch Lite’ı 1 ay kadar kullandım (sadece ücretsiz oyunları oynadım). Fena cihaz değil ama üzerine biriktirip Switch OLED almak daha mantıklı
 
Ikisini de kullanmış biri olarak söyleyim: Vita dönemine göre çok iyiydi ama oyunları antika oldu şimdi. Switch Lite'ı 1 ay kadar kullandım (sadece ücretsiz oyunları oynadım). Fena cihaz değil ama üzerine biriktirip Switch OLED almak daha mantıklı.

Bende dün gece araştırdım bayağı Switch Lite'yi almaya karar verdim daha mantıklı geldi teşekkür ederim yorumun için hocam.
 
Switch Lite daha iyi bir tercih olur, daha güncel oyunları oynatır ve Nintendo özel oyunlarına erişim sağlar. PS Vita'yı PS ekosistemi kurmak isteyen kişilere veya kolay platin kupa kasmak isteyen kişilere öneriyorum. Günümüz için tek başına yeterli bir el konsolu değil, kütüphanesi oldukça kısıtlı.
 

Geri
Yukarı