missy5566 Centipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 783 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2025 #11 Sythexz dedi: Ben olsam PC'mi yükseltirdim. Genişletmek için tıkla... Laptop Bir de PC'yi açmıyorum bile yani bayağı sıkıyor artık.
Sythexz dedi: Ben olsam PC'mi yükseltirdim. Genişletmek için tıkla... Laptop Bir de PC'yi açmıyorum bile yani bayağı sıkıyor artık.
QTV Kilopat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 5.360 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2025 #12 Senin yerinde olsam 2 laptopu da satar masaüstü alırım.
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 5.686 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2025 #13 missy5566 dedi: Merhaba, bende ve kardeşimde ASUS TUF'un PC'si var, ben diyorum benimkini satalım PS5 alalım; sizce mantıklı mı, yapılır mı? Genişletmek için tıkla... Bence mantıksız. Artık PS5'teki çoğu oyunda PC'de var.Bir gamepad alır bağlarsın aynı hissi yaşatır bana göre.
missy5566 dedi: Merhaba, bende ve kardeşimde ASUS TUF'un PC'si var, ben diyorum benimkini satalım PS5 alalım; sizce mantıklı mı, yapılır mı? Genişletmek için tıkla... Bence mantıksız. Artık PS5'teki çoğu oyunda PC'de var.Bir gamepad alır bağlarsın aynı hissi yaşatır bana göre.
Oğuzhan18 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 2.189 Çözümler 3 27 Mart 2025 #14 Bilgisayarını yeniliyorsun. Ve Torrent'den istediğin oyunu ücretsiz bir şekilde indirip oynayabiliyorsun. PC mantıklı.
Bilgisayarını yeniliyorsun. Ve Torrent'den istediğin oyunu ücretsiz bir şekilde indirip oynayabiliyorsun. PC mantıklı.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.256 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2025 #15 missy5566 dedi: Laptop Bir de PC'yi açmıyorum bile yani bayağı sıkıyor artık. Genişletmek için tıkla... PS oyun fiyatlarına ayak uydururum dersen al.
missy5566 dedi: Laptop Bir de PC'yi açmıyorum bile yani bayağı sıkıyor artık. Genişletmek için tıkla... PS oyun fiyatlarına ayak uydururum dersen al.
missy5566 Centipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 783 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2025 #16 ubiiyy dedi: PS oyun fiyatlarına ayak uydururum dersen al. Genişletmek için tıkla... Oyunlar sıkıntı değil öyle böyle illaki alırım.
ubiiyy dedi: PS oyun fiyatlarına ayak uydururum dersen al. Genişletmek için tıkla... Oyunlar sıkıntı değil öyle böyle illaki alırım.
K KİNGSEMİH Megapat Moderatör Konsol Ligine Hoş Geldin Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.686 Makaleler 9 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2025 #17 Sistemin kötü hocam. İki laptopu da satıp çok daha iyi sistem toplayabilirsiniz ama şahsi olsun derseniz evet PS5 almanız da mantıklıdır. 3050'den sonra PS5'teki oyun kalitesi çok daha iyi gelecektir.
Sistemin kötü hocam. İki laptopu da satıp çok daha iyi sistem toplayabilirsiniz ama şahsi olsun derseniz evet PS5 almanız da mantıklıdır. 3050'den sonra PS5'teki oyun kalitesi çok daha iyi gelecektir.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.256 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2025 #18 Ama iyi bir sistem PS'den daha mantıklıdır evet. Daha özgürsün diyelim.
wraxos woo Centipat Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 1.871 Makaleler 1 Çözümler 12 28 Mart 2025 #19 missy5566 dedi: Oyunlar sıkıntı değil öyle böyle illaki alırım. Genişletmek için tıkla... PlayStation'da yama yapma gibi bir imkan yok eğer ingilizcen B2 veya üstü değilise alma günümüzde çoğu büyük oyun Türkçe dil desteğine sahip değil.
missy5566 dedi: Oyunlar sıkıntı değil öyle böyle illaki alırım. Genişletmek için tıkla... PlayStation'da yama yapma gibi bir imkan yok eğer ingilizcen B2 veya üstü değilise alma günümüzde çoğu büyük oyun Türkçe dil desteğine sahip değil.
missy5566 Centipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 783 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2025 #20 wraxos woo dedi: PlayStation'da yama yapma gibi bir imkan yok eğer ingilizcen B2 veya üstü değilise alma günümüzde çoğu büyük oyun Türkçe dil desteğine sahip değil. Genişletmek için tıkla... Türkçe gerekmio zaten oynadığım çoğu oyun Türkçe destekliyor.
wraxos woo dedi: PlayStation'da yama yapma gibi bir imkan yok eğer ingilizcen B2 veya üstü değilise alma günümüzde çoğu büyük oyun Türkçe dil desteğine sahip değil. Genişletmek için tıkla... Türkçe gerekmio zaten oynadığım çoğu oyun Türkçe destekliyor.