PS vs Xbox vs PC vs Telefon

Emre1000

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar birkaç gündür bunu düşünüyorum.
26.000TL bütçem var.
Ben normalde daha önce Series S düşünüyordum konsol olarak diğerlerine gerek olmadığını düşünüyordum.
Ancak Series S bu günlerde artık neredeyse PS5'in fiyatına yaklaşmış durumda inanılmaz saçma bir şekilde resmen arasında 2000TL'lik bir fark bulunuyor.
Ayrıca Series S'in ithalatçı versiyonu ile orijinal Microsoft garantili versiyonu aynı fiyata satılıyor ilginç bir şekilde.
Ben de tabii ki bu sefer PS5'e yönelmeye başladım. Daha önce hiç PS oyunu oynamadım açıkçası merak da ediyorum.
Ama ben biraz Xbox'cı olduğum için Series X'e de yönelmek istiyorum açıkçası.
Çünkü PS'de oyun fiyatları aşırı pahalı mağazadan baktığım zaman şok oldum.
O oyunları Xbox'da Game Pass'da bedavaya oynuyorsun sonuçta. Bağımsız şirketlerin yaptığı oyunlarda Xbox'da çok çok daha ucuz ve çok daha fazla indirim geliyor PS'den.
Arada bir PC toplamayı da düşünüyorum.
Telefon da düşünüyorum çünkü telefonum çok kötü.
Gerçekten çok kararsızım.

Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar birkaç gündür bunu düşünüyorum.
26.000TL bütçem var.
Ben normalde daha önce Series S düşünüyordum konsol olarak diğerlerine gerek olmadığını düşünüyordum.
Ancak Series S bu günlerde artık neredeyse PS5'in fiyatına yaklaşmış durumda inanılmaz saçma bir şekilde resmen arasında 2000TL'lik bir fark bulunuyor.
Ayrıca Series S'in ithalatçı versiyonu ile orijinal Microsoft garantili versiyonu aynı fiyata satılıyor ilginç bir şekilde.
Ben de tabii ki bu sefer PS5'e yönelmeye başladım. Daha önce hiç PS oyunu oynamadım açıkçası merak da ediyorum.
Ama ben biraz Xbox'cı olduğum için Series X'e de yönelmek istiyorum açıkçası.
Çünkü PS'de oyun fiyatları aşırı pahalı mağazadan baktığım zaman şok oldum.
O oyunları Xbox'da Game Pass'da bedavaya oynuyorsun sonuçta. Bağımsız şirketlerin yaptığı oyunlarda Xbox'da çok çok daha ucuz ve çok daha fazla indirim geliyor PS'den.
Arada bir PC toplamayı da düşünüyorum.
Telefon da düşünüyorum çünkü telefonum çok kötü.
Gerçekten çok kararsızım.

Sizce ne yapmalıyım?

Haftalık bir oyuna 700-2000TL vermek koymuyorsa PS alınabilir onun dışında alınmaz. Oyun almak istiyorum 3 kişi ortak alıyoruz oyunu danaya mi giriyor oyun mu alıyoruz belli değil.

Ben geçen sene benzer bir ikilemden geçtim. Telefon sıkıntılıydı ama Xbox almak istiyordum. Önce gittim beni idare edecek bir telefon aldım (öyle kamera falan meraklısı değilim, alo alo yetiyor). Sonra da Xbox Series S mi yoksa X mi diye düşündüm, gittim Series X aldım. Gram pişman değilim. Bu sıralar da PS için kurtlandım ama bi anda fark ettim ki param yok :D Mart ya da Nisan ayı gibi alabilecek durumda olacağım ama onda da gidip direksiyon setine yatırım yapmayı mantıklı buldum. Yani ben olsam gider Xbox alırdım. Hatta temiz ikinci el bulabilirsen belki biraz para arttırıp telefon için de kaynak oluşturabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı