Xbox vs PS

Merhaba. Fena olmayan bir PC sistemim var, zaten aynı zamanda Xbox'ya da PS almak istiyorum. Bana düzgünce ikisinin de birbirine göre avantajları dezavantajları ve hangi modeli almam gerektiğini anlatır mısınız?

PC'ne extra olarak Xbox kolu al geç bu şekilde Xbox kolu daha iyi bir alternatif. Ama illaki konsol alacağım diyorsan PS4 bile alsan olur ama tercihen 5 daha mantıklı.

Bilgisayarın günümüz oyunlarını açmaya yetiyorsa ve konsol ikinci cihaz rolü görecekse Xbox Series S alıp geç derim oyunları da kendisi de fiyat olarak üzmez.

Xbox bana göre konsol haline getirilmiş windows gibi, daha önce kullanmadığım için net olarak böyledir diyemem ancak gördüğüm kadarıyla kafamda canlanan cihaz bu. Hali hazırda PC varsa, konsoldan uzanıp oynamaktan başka şeyler de beklemen muhtemel, en basitinden PS tarafında dualsense özellikleri oyunlara farklı bir deneyim katıyor. Sony özel oyunlara ilgin varsa erkenden ve daha kaliteli bir şekilde oynayabilirsin. PS Plus kütüphanesi de fena değildir, oynayabileceğin bir sürü oyun bulursun. Eğer konsolunu satmak istersen piyasası daha canlıdır, daha hızlı satabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı