Çözüldü PS1 kolu ile FC 24 oynanabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Arda_Tasdemir

Hectopat
Daha fazla  
Evet maalesef, elimde sadece PS1 kumandasi var. Ama zaten oyun bu Gamepad'i görmüyor, o yuzden ScpToolkit indirdim. Ama nasıl acacagimi bulamadim. Bu uygulama sayesinde FC 24'ü PS 1 kolundan oynayabilir miyim?

Çözüm
Evet maalesef, elimde sadece PS1 kumandasi var. Ama zaten oyun bu Gamepad'i görmüyor, o yuzden ScpToolkit indirdim. Ama nasıl acacagimi bulamadim. Bu uygulama sayesinde FC 24'ü PS 1 kolundan oynayabilir miyim?

X360CE programını oyunun EXE dosyasının olduğu bölüme atarak yönetici çalıştırıp ayarlamaları yaptıktan sonra deneyebilirsin. PS2 ve PS3 kollarını açıyor ama PS1 açar mı bilmiyorum.

X360CE programını oyunun EXE dosyasının olduğu bölüme atarak yönetici çalıştırıp ayarlamaları yaptıktan sonra deneyebilirsin. PS2 ve PS3 kollarını açıyor ama PS1 açar mı bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Tamamdir teşekkürler. Bir de kumanda ayarlarini yaptiktan sonra nasıl kaydediyoruz?

Tamamdir teşekkürler. Bir de kumanda ayarlarini yaptiktan sonra nasıl kaydediyoruz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buna bir bakabilirsin hatırlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…