PS2 CD okumuyor

salih213

Hectopat
Merhabalar. PS2 Slim 70004 model oyun konsolum var ama CD okumuyor ve açarken birkaç saniye ses çıkıyor sonra ses gidiyor ama cihaz çalışıyor. Bu sorunu nasıl çözerim?

Dosya Ekleri

• 16480642603797646221471678719794.jpg
    54,5 KB · Görüntüleme: 475
Son düzenleyen: Moderatör:

M7 messiah çiptir herhangi gibi bir menüsü bulunmamaktadır. Matrix actel diye bir marka yongayı kullanıyor Modbo'da direkt modbo ve surumude çipin üstünde yazıyor.

Messiah chip ise içini açıp lense el atman lazım. Lensin Flex'i üzerinde minik bir şey var onu cevirerek ohm ayarı yapabilirsin. Lensin komple çöp olmuş olabilir messiah CD okuma sırasında lensi bozan cipler arasında.

Zamanında az değiştirtmedim lens 2 yılda bir cortluyordu hatta PS1 ve PS2'lerin sorunu genel olarak muhtemelen bozulmuş dostum ne yazık ki.

Kanka nerede değiştirebilirim Bursa içi biliyor musun veya satılan bir yer var mı?

Zamanında az değiştirtmedim lens 2 yılda bir cortluyordu hatta PS1 ve PS2'lerin sorunu genel olarak muhtemelen bozulmuş dostum ne yazık ki.

Nerede değiştirdiniz acaba veya ben nasıl değiştirebilirim Bursa içi bir yer var mı bildiğiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…