PS2 emülatörü önerisi

RowiiBey

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar PS2 Sillent Hill ve God of War serisi için PS2 emülatörü arıyorum. Güvenilir, virüssüz ve beni çok uğraştırmayacak bir emülatör olsun, teşekkürler. Bir de en güvenli, virüssüz nereden indirebilirim emülatör oyunlarını?

Arkadaşlar PS2 sillent hill ve God of War serisi için PS2 emülatörü arıyorum. Güvenilir, virüssüz ve beni çok uğraştırmayacak bir emülatör olsun, teşekkürler. Bir de en güvenli, virüssüz nereden indirebilirim emülatör oyunlarını?

Virüssüz diyorsun ama bence indirme çünkü uygulama sahibi senin cihazından kripto para kazanır en iyisi antivirüs ile tarat (premium bütün antivürüsler)

God of War'ı sanırım PSP'lerde açıyordu ve PSP için PPSSPP emülatörü güzel hem Android cihazında (Google Play Store) hem de bilgisayardan kullanabilirsin.

God of War'ı sanırım PSP'lerde açıyordu ve PSP için PPSSPP emülatörü güzel hem Android cihazında (Google Play Store) hem de bilgisayardan kullanabilirsin.
PSP'de God of War var, evet, ancak onlar Chains of Olympus ve Ghost of Sparta. PS2'de ise God of War (2005) ve God of War II var.

Konunun cevabına gelince, PCSX2 hem güvenilir, hem de üzerinde çokça çaba harcanıp geliştirilen bir PS2 emülatörü. Bunun neticesinde, PS2'ye çıkmış beş Silent Hill oyununu da (2, 3, 4, Origins ve Shattered Memories) ve her iki God of War oyununu da oynayabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı