- Makaleler
- 10
Sahibinden, Letgo?Satılmayan oyunu nereden bulsun.
Korsan için bahane değil. ROM'lar illegal, PCSX2 destek vermiyor zaten.
Sahibinden, Letgo?Satılmayan oyunu nereden bulsun.
2. el alınca yapımcıya herhangi bir para gitmiyor. Sadece oyunu satan adama gidiyor. Bir anlamı yok yani.Sahibinden, Letgo?
Farkındayım. Korsana destek yok dedim, ne bu linç?2. el alınca yapımcıya herhangi bir para gitmiyor. Sadece oyunu satan adama gidiyor. Bir anlamı yok yani.
Resmi satışı olmayan oyunlarda destek var. Yapımcının ilgilenmediği oyunlar sayılabilir. Ama Resident Evil 4 gibi oyunlar sayılmaz.Farkındayım. Korsana destek yok dedim, ne bu linç?
Hala abandonware sayılmaz ama?
Hocam korsana destek yok diyorsunuz ama oyunun satışı yok. Yani yapımcı artık o oyunu satmak istemiyor. Doğal olarak korsanın kopyalamak olduğunu düşünürsek bu durumda bence sorun olmaz. Daha önce buna benzer çok konu onaylandı. Satışı olmayan oyunlar korsan da olsa moderatörler pek bir şey demiyor.Farkındayım. Korsana destek yok dedim, ne bu linç?
Destek olmasa konuyu onaylamazlardı. Korsan yerine geçmiyor demek ki.Farkındayım. Korsana destek yok dedim, ne bu linç?
Sahibinden ve Letgo'dan 2. el sağlamlığı belirsiz oyun CD'leri almanın oyun yapımcısına ne gibi bir faydası olabilir?Sahibinden, Letgo?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.