PS2 fat kasa lens yok ama CD okur mu?

20230127_104941.jpg

20230127_104952.jpg

Bu da benimki yeni kasa almayı düşünüyorum aynı renk, dışı hep çizik filan bunun. Arkadaki kablo fan soketini kırmıştım fan şimdi USB'den güç alıyor. :D

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1646828

Eki Görüntüle 1646829

Bu da benimki yeni kasa almayı düşünüyorum aynı renk, dışı hep çizik filan bunun. Arkadaki kablo fan soketini kırmıştım fan şimdi USB'den güç alıyor. :D

Onu nasıl kırmayı becerdin ahu.

Eki Görüntüle 1646828

Eki Görüntüle 1646829

Sony portatif ekranı biliyorsundur onu alıp onda oynayacağım.

Son düzenleme:
Hocam bu ürün benim hatırladığım ürün değil bir de bu ürüne PlayStation veya başka bir şey bağlayamazsın. Video ın olması gerekiyor bunda, video out var yani görüntü girişi yok, görüntü çıkışı var.

Elimde Slim modeli olsa başlardım hemen ama ona benzer bir ürün vardı.

Hocam bu ürün benim hatırladığım ürün değil bir de bu ürüne PlayStation veya başka bir şey bağlayamazsın. Video ın olması gerekiyor bunda, video out var yani görüntü girişi yok, görüntü çıkışı var.

Ona uygun televizyon ya da monitör bulsam başka bir şey istemem.

Ona uygun televizyon ya da monitör bulsam başka bir şey istemem.

Hoca arka kapağı buldum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı