PS2 fat kasaya HDD takılır mı?

Hocam PS2'ye HDD takacak kadar ne var içinde? Masaüstü veya dizüstü o kadar kötü değilse takmaya gerek yok bence.

Playstation 2 Fat kullandım çok eskiden hatta ben çocukken evde vardı ama HDD falan olduğunu hatırlamıyorum zaten oyunlar CD yoluyla oynanmıyor muydu içine kurduğumu hiç hatırlamıyorum ben.

Hocam PS2'ye HDD takacak kadar ne var içinde? Masaüstü veya dizüstü o kadar kötü değilse takmaya gerek yok bence.

Aldığım yerde CD takma yeriden lazer yok.

PlayStation 2 fat kullandım çok eskiden hatta ben çocukken evde vardı ama HDD falan olduğunu hatırlamıyorum zaten oyunlar CD yoluyla oynanmıyor muydu içine kurduğumu hiç hatırlamıyorum ben.

CD takma yerinde lazer yok 2.el aldım.

Hocam HDD takabilirsin ama Network Adaptor gerekli ve HDD'den Boot etmek ve oyun oynamak için DVD yeri çalışmalı ve ya içinde FMCB yani Free Memory Card Boot kurulu bir Memory Card gerekli. Çip olsa da olmasa da DVD ve ya dediğim Memory Card şart Boot dosyasını kurman gerekiyor HDD'ye.

Hocam HDD takabilirsin ama network adaptor gerekli ve HDD'den boot etmek ve oyun oynamak için DVD yeri çalışmalı veya içinde fmcb yani Free Memory Card boot kurulu bir Memory Card gerekli. Çip olsa da olmasa da DVD veya dediğim Memory Card şart boot dosyasını kurman gerekiyor HDD'ye.

Bana alan kişi flash bellekten oynayabilirsin dedi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı