Dolaroldu8tl
Hectopat
- Makaleler
- 3
Bu hata yüzünden 6 CD'yi kolonya ile sildim, düzelmedi. CD'lerin bozulduğunu düşünüyorum.
Bu hata yüzünden 6 CD'yi kolonya ile sildim, düzelmedi. CD'lerin bozulduğunu düşünüyorum.
Hocam ekran bu mu?
CD'lerin bozulmuş olma ihtimali yüksek ama PS 2 ile alakalı çok bir şey bilmiyorum.Evet hocam başlıktan gördüğüm kadarıyla pek hoşuma gidecek birşey değil. Sadece God Of War 2 çalışıyor.
Hocam kolonya ile silince kılcal çizikleri alıyor ve yavaş açılan oyunlar daha hızlı açılıuor bozuk oyunlarım o şekilde düzelmişti.Kanka, kusura bakma güldüm sesli olarak, diş macunu tamam da kolonya ne? Olmadı gusul aldırsaydın kolonya ile CD’lere.
Evet hocam maalesef öyle bir ses sanki fırtına var. CD'lerden nefret eden bir insanım PS2 Slim 8C Matrix çiğli bir model kullanmaya çalışıyorum. Laptop HDD takılabilir mi?CD lensi temizleme diskiniz varsa deneyin.
PS2'de çok yaşanan bir sıkıntı bu kırmızı ekran, insanın rüyasına girecek cinsten bir sesi vardı hatta.
Evet hocam 1 senedir felan yatıyor.Makine yatıyorsa uzun zamandır normaldir. Lens tozlanmıştır.
Hocam bir şey soracağım bu makine biraz fazla fan sesi veriyor normal mi?CD lensi temizleme diskiniz varsa deneyin.
PS2'de çok yaşanan bir sıkıntı bu kırmızı ekran, insanın rüyasına girecek cinsten bir sesi vardı hatta.
Benim bildiğim kadarıyla PS2'lere HDD takılamıyor, zaten Slim kasaya taksan yer kalmaz.Evet hocam maalesef öyle bir ses sanki fırtına var. CD'lerden nefret eden bir insanım PS2 Slim 8C Matrix çiğli bir model kullanmaya çalışıyorum. Laptop HDD takılabilir mi?
Evet hocam 1 senedir felan yatıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.