PS2 mi PS3 mü?

Daha fazla  
PS2 mi PS3 mü arasında kaldım. PS2 oyunları çok ilgimi çekti hepside güzel oyunlar. Duyduğum kadarıyla PS3 ile PS2'deki oyunlar oynanabiliyor bu doğru mu ve PS3 nereden bulabilirim veya PS3 oyunlarını ya da nerede PS2 ve oyunlarını bulabilirim?

Elimden gelirse sıfırdan alacağım bulamazsam muhtemelen 2. el alırım.

Tabii ki de PS3 kalite-performans-oyun genişliği açısından çok daha iyi - ve PS2 CD'sini PS3'e takarsanız çalışmayacaktır. PS3 Sahibinden'de 2. El temiz cihazlar var veya 1 hafta kullanılan oyunları da PS3'e Jailbreak yaparsanız her oyunu flash ile atabilirsiniz.

Ya hocam aslında PS2 istemem o oyunlar çok hoşuma gitti ama pes gibi oyunları falan oynamak istiyorum eğer PS3'te PS2 oyunlarını falan oynama yöntemi varsa PS3 alırım herhalde.

O konsolların sıfırları çok pahalı. İkinci el alırsan ikisi arasından PS3 almak en mantıklısı ama. Bilgisayar toplamak daha mantıklı bence. Eğer olur dersen bütçeni belirt. PC'de hem PS2 hem PS3 oyunlarını da oynarsın.

PS3 tavsiye ederim God of War'ın eski serisini oynayabilirsin çok sağlam oyunlar.

Hocam laptopum var ama sarmıyor bilgisayarda o yüzden PS istiyorum.

Yani PS3 alıp kırdırma işlemi yaparsanız PS2 oyunlarını oynarsınız diye düşünüyorum. Sıfır bulmak imkansız bence 2. el bakın derim.

Hocam laptopum var ama sarmıyor bilgisayarda o yüzden PS istiyorum.

Hocam eski atari oyunlarını oynamak istiyorum, eskileri yâd etmek istiyorum derseniz televizyona, PC'ye takılan aparat ve konsol ile gelen ürünler de var. Alternatif olarak söylemek istedim.

Silent Hill, Resident Evil, God of War gibi oyun dünyasının önde gelen oyunlarının çoğu PS2'de. PS3 ile bi' tık daha yeni oyunları oynarsın ama ben olsam PS2 alırdım.

Yani PS3 alıp kırdırma işlemi yaparsanız PS2 oyunlarını oynarsınız diye düşünüyorum. Sıfır bulmak imkansız bence 2. el bakın derim.

Sıfır bulmak kolay. Ancak fiyatını hak etmiyor haliyle. Koleksiyoncular için.

Hocam buna 13bin versem ailemden 13 bin kere tokat yerim XD.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…