PS2 mi PSP mi?

Bayağı iyiymiş ben de öyle bulsam alırım ama satıcılar çok gereksiz pahalı fiyatlar koymuşlar.

Fırsatcı dolu hocam her yer fakat istanbuldaysanız birkaç yer önerebilirim.

Belki Windows'tan kaynaklı bir hatadır. GNU/Linux dene. Orada da emülatör var.
denedim zaten hatta harddisk bile değiştim ama değişen bir şey olmadı yine aynı acaba harddisk kablosundan mı
Fırsatcı dolu hocam her yer fakat istanbuldaysanız birkaç yer önerebilirim.
Maalesef Değilim bir tane xbox 360 var 250 tl her şeyi tam ama gamepadi yok sizce alınır mı , xbox 360 a başka gamepad oluyor mu

PS3 al, PS2'den daha iyi ve daha fazla büyük oyun kütüphanesi mevcut. Tabii disk alanını büyük tutmak gerek. Ama harici hard disk güzel bir çözüm. Kuzen Torrent indirip HDD'ye atıp oynuyordu

Hocam o fiyata XBOX460 var mı gerçekten? Ben daha pahalı zannediyordum.

Ben PS1-PS2-PS3 kullanmış biri olarak şunu söylemek istiyorum;Kesinlikle PS2 alma.Çünkü sen eski günleri biraz anımsayarak oyun oynamak istiyorsun sanırım.Ama inan bir gün oynadıktan sonra ikinci gün, bir daha kullanmamak üzere bir yere kaldırırsın.Alıcaksan en mantıklısı PS3 diyebilirim.

Kesinlikle az bile olsa para ekleyerek PS3 al dostum Uncharted The Last of Us God of War gibi serilerin hepsini oynarsın kesinlikle PS2'den daha iyi bir seçenek. (40 GB alma uncharted 3 tek başına 40 GB zaten)

uygun fiyata xbox var ama kırdırılmış yok ps3 ü evde kırabiliyorsun galiba muhtemelen onu alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…