Hocam asıl siz araştırıp yazın. PS2 için HDMI dönüştürücü var. Onunla yapabilir. VGA ve HDMI girişi olmadığını ben de biliyorum. Zaten VGA kullansın da demedim.PS2'de HDMI ve VGA yok. Araştırıp yazın lütfen.
Hocam asıl siz araştırıp yazın. PS2 için HDMI dönüştürücü var. Onunla yapabilir. VGA ve HDMI girişi olmadığını ben de biliyorum. Zaten VGA kullansın da demedim.PS2'de HDMI ve VGA yok. Araştırıp yazın lütfen.
Kardeşim, Mesajında HDMI var yazıyor.Hocam asıl siz araştırıp yazın. PS2 için HDMI dönüştürücü var. Onunla yapabilir. VGA ve HDMI girişi olmadığını ben de biliyorum. Zaten VGA kullansın da demedim.
Evet. Linki burada;Ha ona RCA mı deniyor?
PS 2'den HDMI to VGA ile ek donanım bağlamadan görüntü alabilir misiniz?Hocam asıl siz araştırıp yazın. PS2 için HDMI dönüştürücü var. Onunla yapabilir. VGA ve HDMI girişi olmadığını ben de biliyorum. Zaten VGA kullansın da demedim.
Evet.Hocam şimdi 3'lüyü takıyoruz buna, sonra da HDMI kablosunu buna takıyoruz sanırım. Doğru anlamış mıyım?
Evet. Linki burada;
PS 2'den HDMI to VGA ile ek donanım bağlamadan görüntü alabilir misiniz?
Evet.
Ek kablo ya da aparat almanız şart. Evet, bir de HDMI kablosu lazım olacak size. Bu arada ben o ürünü örnek olarak attım. Daha uygun ürünler de olabilir. SCART to HDMI da kullanabilirsiniz.Hocam orada HDMI girişi var ya, onun için de mi kablo alacağız? Elimdeki kabloların fotosunu atmıştım, onlardan biri mi?
Ek kablo ya da aparat almanız şart. Evet, bir de HDMI kablosu lazım olacak size. Bu arada ben o ürünü örnek olarak attım. Daha uygun ürünler de olabilir. SCART to HDMI da kullanabilirsiniz.
SCART to HDMI ya da RCA to HDMI lazım size. Monitörde HDMI var, değil mi? Aslında VGA varsa o da olur. Ben size birkaç ürün seçtim. 1'ini seçersiniz;SCART? Hocam çok masraf yapacaksa direkt televizyona bağlayacağım.
SCART to HDMI'ya da RCA to HDMI lazım size. Monitörde HDMI var, değil mi? Aslında VGA varsa o da olur. Ben size birkaç ürün seçtim. 1'ini seçersiniz;
imax Rca To Vga Çevirici Dönüştürücü Converter Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
imax Rca To Vga Çevirici Dönüştürücü Converter yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Adaptör & Çevirici Modelleri ve Fiyatları - n11
Adaptör & Çevirici ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Adaptör & Çevirici çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
![]()
Bilgisayar Kabloları - PC Kablo Çeşitleri ve Fiyatları - n11
Bilgisayar Kabloları binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı PC Kablo çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
GittiGidiyor – Türkiye'nin Öncü Alışveriş Sitesi
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.www.gittigidiyor.com
Eki Görüntüle 986788
Evet. HDMI olanları alacaksanız HDMI kablosu da lazım olacak. Ayrıca onların harici güç alması da lazım. Monitörde VGA varsa VGA olanlar daha ekonomik olacak gibi.Hocam bunlardan herhangi birisi işe yarar değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.