PS2 oyunları ile ne yapılır?

Lacaderal

Hectopat
Yer
İstanbul/Eyüp
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Elimde nereden geldini bilmedim bir PS2 Slim (çalışıyor) var ve onunda 4 5 oyunu falan var oyunlar ise şunlar "FIFA 08, eski Nazi Almanyası'nda geçen bir oyun, 2 tane kaykay oyunu, 1 tane basketbol oyunu ve GTA San Andreas".size sorum ise şu ben bu PS2 ne yapabilirim ekstra olarak oyunlar ile de ne yapabilirim?

Öncelikle merhaba. Elimde nereden geldini bilmedim bir PS2 Slim (çalışıyor) var ve onunda 4 5 oyunu falan var oyunlar ise şunlar "FIFA 08, eski nazi almanyası'nda geçen bir oyun, 2 tane kaykay oyunu, 1 tane basketbol oyunu ve GTA San Andreas".size sorum ise şu ben bu PS2 ne yapabilirim ekstra olarak oyunlar ile de ne yapabilirim?

Bana yolla. Okula götürürüm tahtada oynarlar :D.

İstersen oyunları varsa kutusu ile birlikte sakla birkaç sene sonra koleksiyonluk olarak satarsın. Şuanda da koleksiyon değeri görür, önerim biraz daha saklayıp ilerde daha yüksek fiyattan satman olacaktır.

Öncelikle merhaba. Elimde nereden geldini bilmedim bir PS2 Slim (çalışıyor) var ve onunda 4 5 oyunu falan var oyunlar ise şunlar "FIFA 08, eski Nazi Almanyası'nda geçen bir oyun, 2 tane kaykay oyunu, 1 tane basketbol oyunu ve GTA San Andreas".size sorum ise şu ben bu PS2 ne yapabilirim ekstra olarak oyunlar ile de ne yapabilirim?

Eğer konsol ve oyunlar iyi durumdaysa koleksiyonculara iyi fiyatlara satabilirsiniz. Bunların dışında oynayabilirsiniz.

İstersen oyunları varsa kutusu ile birlikte sakla birkaç sene sonra koleksiyonluk olarak satarsın. Şu anda da koleksiyon değeri görür, önerim biraz daha saklayıp ileride daha yüksek fiyattan satman olacaktır.

Kutuları duruyor sağlam kitapçıkları bile var ama oyunu kayıt etme kartları yok.

Eğer konsol ve oyunlar iyi durumdaysa koleksiyonculara iyi fiyatlara satabilirsiniz. Bunların dışında oynayabilirsiniz.

Kutusu her şeyi iyi durumda ama DVD ışığa tuttunuz zmn çizikler var ama çalışıyorlar hiç sorunları yok.

Öncelikle merhaba. Elimde nereden geldini bilmedim bir PS2 Slim (çalışıyor) var ve onunda 4 5 oyunu falan var oyunlar ise şunlar "FIFA 08, eski nazi almanyası'nda geçen bir oyun, 2 tane kaykay oyunu, 1 tane basketbol oyunu ve GTA San Andreas".size sorum ise şu ben bu PS2 ne yapabilirim ekstra olarak oyunlar ile de ne yapabilirim?

Yabancı sitelerde yüksek fiyata satabilirsin eğer oyunlar orijinal ise.

Ne kadar uzun süre elinde tutarsan o kadar değerlenirler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı