PS2 oyunu önerisi

Yalnız dediğim gibi PC sürümü olması lazım bende PS2 yok artık.
 
MGS 2 ve 3 PC'ye de çıktı. Ama PS2 oyunlarını iyi kötü PC de emülatörle oynayabilirsin. Çok sistem istemiyor PS2 emulatör ü.

PC sürümü olsa daha iyi olur kolla oynamak zorundayım çünkü emulatörde.
 
PC sürümü olsa daha iyi olur kolla oynamak zorundayım çünkü emulatörde.

PS oyunlarının portları çok da iyi olmuyor. Özellikle eski oyunlarda. Klavye desteği olsa da mouse olmayabiliyor ya da iyi olmuyor. Oyun da eski olunca kontrolleri farklı oluyor. MGS 2 öyle mesela. :d ama MGS 3 daha iyi kontrol olarak. Bir de PS2 emulatorunde klavye mouse da ayarlanabiliyor, mouse ta ufak gecikme oluyor ama oynanıyor.
 
O dönemin oyunlarını soruyorum.



Need for Speed'leri oynadım zaten.
Öyle desenize hocam. O dönemin oyunlarını seven birisi olarak bildiklerimi yazayım ben size.

GTA Türü olarak: Saints Row 1-2, Red Faction: Guerrilla, Just Cause 1-2, Driver: Parallel Lines (Belki San Francisco'da olur), oyunun teknik kalitesi bozmazsa Driv3r da olabilir.
Yarış olarak ise: Flatout Ultimate Carnage, Juiced 1-2, Street Racing Syndicate, Burnout: Paradise City, World Racing 1-2, Test Drive: Unlimited önerebilirim. Yine isterseniz biraz daha hafızamı zorlayabilirim.
 
Öyle desenize hocam. O dönemin oyunlarını seven birisi olarak bildiklerimi yazayım ben size.

GTA türü olarak: Saints Row 1-2, red faction: Guerrilla, Just Cause 1-2, driver: Parallel lines (belki San Francisco'da olur), oyunun teknik kalitesi bozmazsa driv3r da olabilir.
Yarış olarak ise: Flatout Ultimate carnage, juiced 1-2, street racing Syndicate, burnout: Paradise City, world racing 1-2, test Drive: Unlimited önerebilirim. Yine isterseniz biraz daha hafızamı zorlayabilirim.

Vallaha bu oyunlar beni açmıyor yanlış anlamayın.

Hatta PS1 dönemi oyunlarında önerebilirsiniz PC versiyonu olan değişiklik olur benim için.
 

Geri
Yukarı