PS2 slim modelin içine HDD nasıl takılır?

Katılım
18 Ağustos 2014
Mesajlar
50
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
USB ile bağlamak istemiyorum. Slim kasa PS2 içine göz kısmını 2.5" HDD boyutunda keserek HDD takmışlar. Bazıları da HDDCombo tarzı aparat alıp ona HDD'sini takmış. Bu HDD slim kasa PS2 lara nasıl takılıyor? Örnek video;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Bendeki PS2 Slim'in kalınlığı zaten Hard Disk kadar, hatta belki daha incedir. Bu sistem sadece SCPH-7000x modeli için uygulanıyormuş. Sendeki makinenin bu model ile aynı olduğundan emin misin ?

Bu işlem bana göre sadece kalın(fat) kasalar için uygulanmalı çünkü riskli gibi duruyor. Video sahibi de "bu konu hakkında soru sormayın, yardım edemem" demiş. Belki yapan bir yerler vardır oralara sormayı dene. İşletim sistemi yazılımı tamamen değişiyor zaten, tek başına yapabileceğin bir şey değil.
 
Mesajınız için teşekkür ederim. Resimdeki ürünü Sahibinden'de buldum. Üzerindeki karttan araştırdım, mağaza 200 TL fiyat çekti. :) Pahalı.
 

Dosya Ekleri

  • Adsız.png
    Adsız.png
    288,6 KB · Görüntüleme: 1.386
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı