PS2 ve PS3'e en fazla kaç TL verilir?

489483

Hectopat
Sırf God of War'ın eski oyunlarını oynamak için istiyorum, en fazla kaç TL verilir bu iki konsola?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ps3 için 3000'li rakamlar telaffuz ediyorlar. Alıyorsanız kesinlikle FAT kasa almayın. Slim ya da Super Slim alın.
PS2 için emülatör de kullanabilirsiniz. Günümüz bilgisayarları üstesinden rahatça gelebiliyor.

PS3 sadece God of War 3 için bunu emulatorler oynayabilir miyim yakında üst düzey bir PC alacağım. PS 3 emulatörü ne kadar başarılı belki Uncharted 3 falanda oynarım.

PS 3'e 3000 verilmez. O fiyata 2. el kasa alırsın daha avantajlı olur.

Sırf God of War'ın eski oyunlarını oynamak için istiyorum, en fazla kaç TL verilir bu iki konsola?
PS3 olarak 3000 temiz ise 3500 civarı verilebilir mümkünse fat kasa almayın onu yanı sıra super slim veya slim alın PS2 ise yine slim alın alıyorsanız ve fiyatları olarak 500 lira ile 700 lira arası makuldur

PS 3'e 3000 verilmez. O fiyata 2. el kasa alırsın daha avantajlı olur.
3000 liraya o kasa çok şey oynatmaz fakat ps3 bazı yeni nesil oyunları bile kaldırabilcek güçte zaten ps3 gibi cihazlar retro veya kolensiyonluk gibi için alınıyor eğer retro oyun sever isen tavsiye edilir

Ben telaffuz edilen rakamları söyledim hocam.
Taş çatlasın 2000 olur. PS 3 aldım sattım, FPS oyunları falan işkence. Geçiyorum 10 yıllık bilgisayarıma alıyorum elime fareyi tık tık vuruyorum.

3000 liraya o kasa çok şey oynatmaz fakat ps3 bazı yeni nesil oyunları bile kaldırabilcek güçte zaten ps3 gibi cihazlar retro veya kolensiyonluk gibi için alınıyor eğer retro oyun sever isen tavsiye edilir
Çok patates bir cihaz değil, hatta makineyi kırıp onlarca yararlı program yüklemek eğlenceli oluyordu. Ama bi zaman sonra zevk alamadım. Gran Turismo serisi de beklediğim gibi çıkmadığı için sattım.

Taş çatlasın 2000 olur. PS 3 aldım sattım, FPS oyunları falan işkence. Geçiyorum 10 yıllık bilgisayarıma alıyorum elime fareyi tık tık vuruyorum.
Bana kalırsa Ps3'de alınabilir ama 2000'e bulamazsınız hocam.
Zaten FPS oyunlarını ben de Gamepad ile oynayamıyorum ama PS3 hala güzel cihaz bence. Gran Turismo 5-6 olsun, Motorstorm olsun en önemlisi kırık cihazlara kolayca oyun yüklenebilen mağazası olsun Ps3 hala alınabilir bir cihaz.

o zaman seninkide sorun vardır ben fps cod battlefield gibi oyunları çok iyi oynuyorum ben zamanında 600 tlye almıştım fakat şuan güncel 2. eller 3000 3500 civarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…