PS3 için 3000'li rakamlar telaffuz ediyorlar. Alıyorsanız kesinlikle fat kasa almayın. Slim'ya da super Slim alın.
PS2 için emülatör de kullanabilirsiniz. Günümüz bilgisayarları üstesinden rahatça gelebiliyor.
PS 3'e 3000 verilmez. O fiyata 2. el kasa alırsın daha avantajlı olur.Ps3 için 3000'li rakamlar telaffuz ediyorlar. Alıyorsanız kesinlikle FAT kasa almayın. Slim ya da Super Slim alın.
PS2 için emülatör de kullanabilirsiniz. Günümüz bilgisayarları üstesinden rahatça gelebiliyor.
PS3 olarak 3000 temiz ise 3500 civarı verilebilir mümkünse fat kasa almayın onu yanı sıra super slim veya slim alın PS2 ise yine slim alın alıyorsanız ve fiyatları olarak 500 lira ile 700 lira arası makuldurSırf God of War'ın eski oyunlarını oynamak için istiyorum, en fazla kaç TL verilir bu iki konsola?
Ben telaffuz edilen rakamları söyledim hocam.PS 3'e 3000 verilmez. O fiyata 2. el kasa alırsın daha avantajlı olur.
3000 liraya o kasa çok şey oynatmaz fakat ps3 bazı yeni nesil oyunları bile kaldırabilcek güçte zaten ps3 gibi cihazlar retro veya kolensiyonluk gibi için alınıyor eğer retro oyun sever isen tavsiye edilirPS 3'e 3000 verilmez. O fiyata 2. el kasa alırsın daha avantajlı olur.
Taş çatlasın 2000 olur. PS 3 aldım sattım, FPS oyunları falan işkence. Geçiyorum 10 yıllık bilgisayarıma alıyorum elime fareyi tık tık vuruyorum.Ben telaffuz edilen rakamları söyledim hocam.
Çok patates bir cihaz değil, hatta makineyi kırıp onlarca yararlı program yüklemek eğlenceli oluyordu. Ama bi zaman sonra zevk alamadım. Gran Turismo serisi de beklediğim gibi çıkmadığı için sattım.3000 liraya o kasa çok şey oynatmaz fakat ps3 bazı yeni nesil oyunları bile kaldırabilcek güçte zaten ps3 gibi cihazlar retro veya kolensiyonluk gibi için alınıyor eğer retro oyun sever isen tavsiye edilir
Bana kalırsa Ps3'de alınabilir ama 2000'e bulamazsınız hocam.Taş çatlasın 2000 olur. PS 3 aldım sattım, FPS oyunları falan işkence. Geçiyorum 10 yıllık bilgisayarıma alıyorum elime fareyi tık tık vuruyorum.
o zaman seninkide sorun vardır ben fps cod battlefield gibi oyunları çok iyi oynuyorum ben zamanında 600 tlye almıştım fakat şuan güncel 2. eller 3000 3500 civarıTaş çatlasın 2000 olur. PS 3 aldım sattım, FPS oyunları falan işkence. Geçiyorum 10 yıllık bilgisayarıma alıyorum elime fareyi tık tık vuruyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.