PS2'de en iyi görüntüyü nasıl alabilirim?

Merhaba, elimde bayağıdır PS2 Slim konsolu var nostalji için saklıyordum bir köşede. USB'den oyun oynamak ve GSM ile görüntü kalitesini yükseltmek için fmcb yüklü bir Memory Card aldım. Sıra geldi görüntü kablosunda, elimde standart kutudan çıkan PS2 kompozit kablo var (kırmızı, beyaz, sarı) bu kablo ile 32inch Vestel TV'den çok kötü bir görüntü alıyorum. TV de bütün girişler var SCART, HDMI, VGA, komponent kablo ve kompozit kablo için renkli girişler de var. Kendi 22inch LG HDMI monitörümde var. Sizce PS2 to HDMI mı kullanmalıyım yoksa komponent kablo mu?

En iyi görüntüyü almak istiyorum, biliyorum bir tüplü TV gibi çalışmayacak ama olduğu kadar. Link bırakabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam emülatör de kullanabilirdiniz aslında.
Nostanji için mi seçtiniz.

Hocam component kablo ile daha iyi görüntü alabilirsin destekleyen oyunlarda da component modunu açman gerekiyor. Eğer görüntü halenda iyi değilse kabloda veya televizyon üzerindeki girişlerde sorun vardır.

Ben HDMI adaptör aldım bakalım yarın geliyor test edip bilgilendireceğim.

Hocam PS2 to HDMI adaptörü mü aldın?

Aynen onu aldım en uygun fiyatı N11 de buldum bakalım nasıl olacak hem TV de hem de monitörümde deneyeceğim yarın deneyimimi buraya yazarım.

Hocam component kablo ile daha iyi görüntü alabilirsin destekleyen oyunlarda da component modunu açman gerekiyor. Eğer görüntü halenda iyi değilse kabloda veya televizyon üzerindeki girişlerde sorun vardır.
Bende komponent veya ps2 to hdmi arasinda kalmistim.Aslinda ps2 to hdmi da komponent üzerinden dönüstürüyor fakat goruntude bozulma varmi merak ediyorum.Alan arkadaş deneyimini yazarsa sevinirim.

Aynen onu aldım en uygun fiyatı N11 de buldum bakalım nasıl olacak hem TV de hem de monitörümde deneyeceğim yarın deneyimimi buraya yazarım.
Elinize ulaşınca deneyim mesaj atarmısınız,olursa bi görüntü eklerseniz merak ediyorum özellikle monitor ile tv ninkileri koyarsaniz sevinirim.

Hocam o adaptör bende de mevcut. Component modunu o adaptörle de kullanabiliyorsun ama PlayStation'un görüntü modu NTSC olmalı veya Matrix, Modbo gibi çip varsa, çipin menüsünden ''PS2 Screen Fix'' ayarını PAL60 veya NTSC yapman gerekiyor.

Son düzenleme:
Evet cihaz çipli korsan cd vb. çalıştırıyor fakat açılırken normal sony plastation logosuyla açılıyor ve PAL cihazı hangi çip olduğunu nasıl öğrenebilirim .Nasıl bir ayar yapmam lazım acaba? Fmcb yüklü hafıza kartı söyledim çinden o gelince gsm menüsünden 1080i ye de alıcamda.32inç tv demi daha iyi durur yoksa 22inc monitördemi acaba? Bu kompozit kabloda renkler çok sarı ve turuncuya yakın ve piksel pikselde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…