PS2'de en iyi görüntüyü nasıl alabilirim?

Dostlar şu an cihaz elime geldi ve eski monitörüm kafatyı yedi görüntü vermiyor out of range diyor bu hatayı nasıl çözebilirim?
Bu arada PS2 to HDMI adaptörü ve VGA adaptörünü birleştirip monitöre bağladım.

Şimdi buradakileri deneyeceğim.

Dostlar şu an cihaz elime geldi ve eski monitörüm kafatyı yedi görüntü vermiyor out of range diyor bu hatayı nasıl çözebilirim?
Bu arada PS2 to HDMI adaptörü ve VGA adaptörünü birleştirip monitöre bağladım.

Şimdi buradakileri deneyeceğim.
İlk önce kompozit kablo ile normal bir şekilde tv ye bağlayın sonra ps2 ayarlar menüsünden komponent kısmından rgb yi ypbpr ile değiştirmeniz lazımdı diye hatırlıyom.Yoksa görüntü alamazsınız

Evet onu denedim ama moniötörüm çözünürlük hatası veriyor şu an out of range yazıyor sadece.

PS2'nin çözünürlüğünü nasıl değiştirebilirim çünkü bu monitöre zamanında PS4 bile bağladık.

Son düzenleme:
Evet onu denedim ama moniötörüm çözünürlük hatası veriyor şu an out of range yazıyor sadece.

PS2'nin çözünürlüğünü nasıl değiştirebilirim çünkü bu monitöre zamanında PS4 bile bağladık.
Çözebildiniz mi? Farklı bir cihazda deneme imkanınız varsa tv de filan deneyin bakalım.Normalde monitördede sorun çıkarmaması lazım.O yanındaki gelen ekstra güç kablosunu ps2 ye bağlamanız gerekiyor belki o sorun çıkarıyor olabilir.

Son düzenleme:
Çözebildiniz mi? Farklı bir cihazda deneme imkanınız varsa TV de filan deneyin bakalım. Normalde monitördede sorun çıkarmaması lazım.

Çözemedim ama araştırma içindeyim. TV'de deneyemedim ama yarın sabah deneyeceğim.

Merhaba, elimde bayağıdır PS2 Slim konsolu var nostalji için saklıyordum bir köşede. USB'den oyun oynamak ve GSM ile görüntü kalitesini yükseltmek için fmcb yüklü bir Memory Card aldım. Sıra geldi görüntü kablosunda, elimde standart kutudan çıkan PS2 kompozit kablo var (kırmızı, beyaz, sarı) bu kablo ile 32inch Vestel TV'den çok kötü bir görüntü alıyorum. TV de bütün girişler var SCART, HDMI, VGA, komponent kablo ve kompozit kablo için renkli girişler de var. Kendi 22inch LG HDMI monitörümde var. Sizce PS2 to HDMI mı kullanmalıyım yoksa komponent kablo mu?

En iyi görüntüyü almak istiyorum, biliyorum bir tüplü TV gibi çalışmayacak ama olduğu kadar. Link bırakabilirsiniz.
Komponent bağlantı ile.

Evet cihaz çipli korsan cd vb. çalıştırıyor fakat açılırken normal sony plastation logosuyla açılıyor ve PAL cihazı hangi çip olduğunu nasıl öğrenebilirim .Nasıl bir ayar yapmam lazım acaba? Fmcb yüklü hafıza kartı söyledim çinden o gelince gsm menüsünden 1080i ye de alıcamda.32inç tv demi daha iyi durur yoksa 22inc monitördemi acaba? Bu kompozit kabloda renkler çok sarı ve turuncuya yakın ve piksel pikselde.
Hocam o zaman çipin ne olduğunu sadece içini açıp öğrenebilirsin ama işimize yaramıyacağı için gerek yok. PAL veya NTSC olduğu da PlayStation'un altında yazıyor.

20230404_015320.jpg

Fotoğrafta ki PAL yazan yerde NTSC yazıyorsa PS2 to HDMI kullanabilirsin, ama benim gönderdiğim fotoğraftaki gibi PAL yazıyorsa Matrix, Modbo gibi çipler sayesinde görüntü formatını değiştirip kullanabilirsin.

Hocam o zaman çipin ne olduğunu sadece içini açıp öğrenebilirsin ama işimize yaramıyacağı için gerek yok. PAL veya NTSC olduğu da PlayStation'un altında yazıyor.

Eki Görüntüle 1726463

Fotoğrafta ki PAL yazan yerde NTSC yazıyorsa PS2 to HDMI kullanabilirsin, ama benim gönderdiğim fotoğraftaki gibi PAL yazıyorsa Matrix, Modbo gibi çipler sayesinde görüntü formatını değiştirip kullanabilirsin.
Fotodaki gibi pal yazıyor 7xxxx serisi elimdekide,komponent almaya karar verdim çünkü ps2 to hdmi da komponetten çevirsede benzer kalitede olsada komponent daha iyi çalışıyor sanırım.Ne kadar zorlasakta sonuçta ps2 yani en sağlam crt de iyi çalışır.32inc den büyük bir tv de kesinlikle yakın mesafede hayal kırıklığı.Şu çinden memory kart gelsede gsm den ayar çekip nasıl bir görüntü olduğunu merak ediyorum.

Hocam o zaman çipin ne olduğunu sadece içini açıp öğrenebilirsin ama işimize yaramıyacağı için gerek yok. Pal veya NTSC olduğu da PlayStation'un altında yazıyor.

Eki Görüntüle 1726463

Fotoğrafta ki pal yazan yerde NTSC yazıyorsa PS2 to HDMI kullanabilirsin, ama benim gönderdiğim fotoğraftaki gibi pal yazıyorsa matrix, modbo gibi çipler sayesinde görüntü formatını değiştirip kullanabilirsin.

Opl ile görüntü formatını değiştirebilir miyiz?

Opl ile görüntü formatını değiştirebilir miyiz?
Settings de gsm varsa yapılabiliyor sanırım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

videonun 7:40 ından sonra gösteriyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı