3 393060 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 5.909 Makaleler 3 Çözümler 65 5 Nisan 2023 #21 deLoreaN dedi: Settings de gsm varsa yapılabiliyor sanırım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et videonun 7:40 ından sonra gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bu oyunlar için geçerli. Ne boot ekranını yani PlayStation'un açılış ekranını ne de OPL'de oyunların olduğu yeri filan hiçbir yeri göremezsin.
deLoreaN dedi: Settings de gsm varsa yapılabiliyor sanırım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et videonun 7:40 ından sonra gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bu oyunlar için geçerli. Ne boot ekranını yani PlayStation'un açılış ekranını ne de OPL'de oyunların olduğu yeri filan hiçbir yeri göremezsin.
Jin Saki Hectopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 722 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus TUF A15 AMD 4900H Nvidia GTX 1660ti 16 GB 3200 MGHZ Ram 512 GB SSD PS5 Slim Digital Edition Cinsiyet Erkek Meslek Mühendis 5 Nisan 2023 #22 Boot ekranına GSM eklentisini ekledim oradan yapsam etkili olur mu peki. deLoreaN dedi: Settings de GSM varsa yapılabiliyor sanırım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videonun 7:40 ından sonra gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim deneyeceğim. 393060 dedi: Hocam bu oyunlar için geçerli. Ne boot ekranını yani PlayStation'un açılış ekranını ne de Opl'de oyunların olduğu yeri filan hiçbir yeri göremezsin. Genişletmek için tıkla... Boot ekranına GSM eklentisini ekledim oradan yapsam etkili olur mu peki.
Boot ekranına GSM eklentisini ekledim oradan yapsam etkili olur mu peki. deLoreaN dedi: Settings de GSM varsa yapılabiliyor sanırım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videonun 7:40 ından sonra gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim deneyeceğim. 393060 dedi: Hocam bu oyunlar için geçerli. Ne boot ekranını yani PlayStation'un açılış ekranını ne de Opl'de oyunların olduğu yeri filan hiçbir yeri göremezsin. Genişletmek için tıkla... Boot ekranına GSM eklentisini ekledim oradan yapsam etkili olur mu peki.
deLoreaN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.048 Çözümler 5 5 Nisan 2023 #23 393060 dedi: Hocam bu oyunlar için geçerli. Ne boot ekranını yani PlayStation'un açılış ekranını ne de OPL'de oyunların olduğu yeri filan hiçbir yeri göremezsin. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum videoda gördüğüm için önerdim,tam bi bilgi sahibi değilim.Fmcb olsaydı gsm olayı kolaydı.
393060 dedi: Hocam bu oyunlar için geçerli. Ne boot ekranını yani PlayStation'un açılış ekranını ne de OPL'de oyunların olduğu yeri filan hiçbir yeri göremezsin. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum videoda gördüğüm için önerdim,tam bi bilgi sahibi değilim.Fmcb olsaydı gsm olayı kolaydı.
6 637956 Decapat Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 432 24 Temmuz 2023 #24 deLoreaN dedi: Bilmiyorum videoda gördüğüm için önerdim,tam bi bilgi sahibi değilim.Fmcb olsaydı gsm olayı kolaydı. Genişletmek için tıkla... Noldu hocam çözebildiniz mı ?
deLoreaN dedi: Bilmiyorum videoda gördüğüm için önerdim,tam bi bilgi sahibi değilim.Fmcb olsaydı gsm olayı kolaydı. Genişletmek için tıkla... Noldu hocam çözebildiniz mı ?