Bu girişleri daha net çekebilir misiniz? Sizin bir de rca yı üç buçukluk jaka çeviren 2. bir kabloya daha ihtiyacınız olacak gibi. Bazı televizyon firmaları gıcıklık olsun diye böyle yapabiliyor.
Hocam bende kablo yok şu an sadece attığınız Link'teki ürünü sipariş verdim satıcıda bu dönüştürücüyü hiç kullanmadığı için bir şey diyemiyor ürün gelince kesin çalışır mı diyorsunuz?
Hocam bende kablo yok şu an sadece attığınız Link'teki ürünü sipariş verdim satıcıda bu dönüştürücüyü hiç kullanmadığı için bir şey diyemiyor ürün gelince kesin çalışır mı diyorsunuz?
Hocam durun bir Video'da nasıl kullanılacağı yazmıştı :
Ben bu ürünü aynı bu şekilde taksam yapsam kesin görüntü gelir mi çünkü ben şimdi üründen görüntü gelmezse ayarda yapamam yani?
Hocam durun bir Video'da nasıl kullanılacağı yazmıştı:
Ben bu ürünü aynı bu şekilde taksam yapsam kesin görüntü gelir mi çünkü ben şimdi üründen görüntü gelmezse ayarda yapamam yani?
İlk önce ayar yapılmalı yani dediğim gibi PS2 Screen Fix ayarını PAL60 yapmalısınız bu adaptörü kullanmak için sadece bu yani başka bir işlem yapmanıza gerek yok. Alıcağınız kişiye söyleyin Matrix veya Modbo'dur çip ona söyleyin bu çip'te PS2 Screen Fix diye ayar var bunu PAL60 yapıpta gönderin diye. PS2 Screen Fix ayarı PAL60 yapılmadan görüntü gelmez onu söylim.