PS2'yi televizyona bağlama

İlk önce ayar yapılmalı yani dediğim gibi PS2 screen fix ayarını pal60 yapmalısınız bu adaptörü kullanmak için sadece bu yani başka bir işlem yapmanıza gerek yok. Alıcağınız kişiye söyleyin matrix veya modbo'dur çip ona söyleyin bu çip'te PS2 screen fix diye ayar var bunu pal60 yapıpta gönderin diye.

Tm hocam söylerim satıcıya yapsın freemc Bot'tan oluyor mu?
Bir de bu ayar yapılmadan görüntü gelmez'mi?

İlk önce ayar yapılmalı yani dediğim gibi PS2 screen fix ayarını pal60 yapmalısınız bu adaptörü kullanmak için sadece bu yani başka bir işlem yapmanıza gerek yok. Alıcağınız kişiye söyleyin matrix veya modbo'dur çip ona söyleyin bu çip'te PS2 screen fix diye ayar var bunu pal60 yapıpta gönderin diye. PS2 screen fix ayarı pal60 yapılmadan görüntü gelmez onu söyleyeyim.

Sağulun hocam adama yarın yazarım vallaha adamdan çok yardım ettin teşekkür ederim.
Bunu derim bu çip'te PS2 screen fix diye ayar var bunu pal60 yapıpta gönderin adama sağulun.
Free MC Boot'dan olmuyor matrix çip var dediniz ya onun menüsünden yapılacak ayar. Bu dediğim ayar yapılmadan görüntü gelmez bu adaptör ile.
onu yapınca kesin gelir'mi

Sağulun hocam adama yarın yazarım vallaha adamdan çok yardım ettin teşekkür ederim.
Bunu derim bu çip'te PS2 screen fix diye ayar var bunu pal60 yapıpta gönderin adama sağulun.

Onu yapınca kesin gelir'mi.

Aynı adaptör ile kendi PS2'mi PC ekranına bilene bağladım evet TV ile de denedim geldi o ayarıda yapınca kesin gelir bunları da belirtim hocam.

Son düzenleme:

Sağulun sizin say.

Sadece HDMI monitörede değil isterseniz VGA monitöre bilene bağlayabilirsiniz Dark HDMI - VGA Dijital - Analog Dönüştürücüsü (Ses Desteği Yok) (DK-HD-AHDMIXVGA4) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor bu adaptör ile.

Aynı ayar ile kalıyor o pal60 ayarını kesinlikle bozmayın.

Abi sana bir şey soracağım ben ürünü aldım geldi bir PS 2 kaldı onu da alacağım haftaya yav aklıma şey takıldı açıklamada diyor'ki
Önemli: Şayet direk taktığınızda görüntü alamazsanız bir TV'ye bağlayıp.

*PS2'nin ayarlar bölümünden VGA yerine diğer seçeneği seçmeyi deneyebilirsiniz.

ya da.

*PS2 açılıştaki System Configuration menüsünden component video Out'u RGB'den ycbpb crpr yapabilirsiniz.
Alacağım adama bunu da yaptiri'mi adama kafama takıldı cevaplarsan sevinirim.

Sağulun sizin say.

Abi sana bir şey soracağım ben ürünü aldım geldi bir PS 2 kaldı onu da alacağım haftaya yav aklıma şey takıldı açıklamada diyor'ki.
Önemli: Şayet direk taktığınızda görüntü alamazsanız bir TV'ye bağlayıp.

*PS2'nin ayarlar bölümünden VGA yerine diğer seçeneği seçmeyi deneyebilirsiniz.

Ya da.

*PS2 açılıştaki System Configuration menüsünden component video Out'u RGB'den ycbpb crpr yapabilirsiniz.
Alacağım adama bunu da yaptiri'mi adama kafama takıldı cevaplarsan sevinirim.

Kesinlikle VGA'yı seçmeyin chipi flashlaman gerekir baştan. PS2 screen fix ayarını pal60 ve PS2'nin ana menüsünden System Configuration'dan component video out ayarını Y Cb/Pb Cr/Pr yapsın başka bir şeye gerek yok.
@ADANALI011 hocam hangi kasa alacaksınız Slim'mi fat'mı.

Son düzenleme:
Kesinlikle VGA'yı seçmeyin chipi flashlaman gerekir baştan. PS2 screen fix ayarını pal60 ve PS2'nin ana menüsünden System Configuration'dan component video out ayarını y Cb/Pb Cr/Pr yapsın başka bir şeye gerek yok.

Fat 400 TL iyi mi? Oyunları da yükleyecek.
Kesinlikle VGA'yı seçmeyin chipi flashlaman gerekir baştan. PS2 screen fix ayarını pal60 ve PS2'nin ana menüsünden System Configuration'dan component video out ayarını y Cb/Pb Cr/Pr yapsın başka bir şeye gerek yok.

O zaman adama diyeceklerim şunlar PS2 screen fix ayarını pal60 ve System Configuration'dan component video out ayarını y Cb/Pb Cr/Pr bunu yap diyeceğim bunu yapınca çalışır değil mi hala tam emin değilim çünkü pazar günü alacağım ne olur nolmaz jack girişini de alacağım eğer olmazsa tanıdığımızda denerim çalışıyor mu diye.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı