PS3 1080P Monitörde Kullanmak

Monitör ve televizyon fark etmez PS3 için. 1080p oynamama isteğinizin nedeni öğrenebilir miyim? 720p ile aynı kare saniye oranını alırsınız. Çözünürlük düştüğü için görüntü kalitesinde çok ufak bir kayıp olacaktır elbet. Son olarak ayarlarda 720p seçeneği vardı diye hatırlıyorum PS3'ün ama emin değilim.

Monitör ve televizyon fark etmez PS3 için. 1080p oynamama isteğinizin nedeni öğrenebilir miyim? 720p ile aynı kare saniye oranını alırsınız. Çözünürlük düştüğü için görüntü kalitesinde çok ufak bir kayıp olacaktır elbet. Son olarak ayarlarda 720p seçeneği vardı diye hatırlıyorum PS3'ün ama emin değilim.
720P'de daha akıcı oynarım diye düşünüyordum. Sağolun:)

720P'de daha akıcı oynarım diye düşünüyordum. Sağolun:)

Yok dostum. Sanki FHD yerine HD oynamak sana 144FPS vermez. Yada 60FPS vermez. Yine 30FPS kilitli. Ha istersen FHD monitöre bağlarsın. Kendisi otomatik olarak FHD'ye göre ayarlar. Video çıkış ayarlarından nasıl bağlanıyorsan onu seç. Daha sonra 1080P'nin tikini kaldırma 720P'yi işaretle.

Görüntü çamur olacaktır. Haberin olsun.

Video çıkış ayarları için: PS3™ | Video Çıkışı Ayarları

PlayStation 3’te çoğu oyun zaten 720p 30 FPS değil mi? Ben mi yanlış biliyorum. Sanırsam sadece RDR 640p gibi bir çözünürlükteydi.

Nope.

Tüm PS3 oyunları 1080P çıkış kalitesinde. Ama bu demek değil ki tüm oyunlar 1080P kalitesinde işleniyor!

Oyunlar RSX'te 720P'de işlenip Upscale yöntemiyle 1080P'ye getirilip sunuluyor.

Yani dediğiniz hem yanlış hem doğru.

Yok dostum. Sanki FHD yerine HD oynamak sana 144FPS vermez. Yada 60FPS vermez. Yine 30FPS kilitli. Ha istersen FHD monitöre bağlarsın. Kendisi otomatik olarak FHD'ye göre ayarlar. Video çıkış ayarlarından nasıl bağlanıyorsan onu seç. Daha sonra 1080P'nin tikini kaldırma 720P'yi işaretle.

Görüntü çamur olacaktır. Haberin olsun.

Video çıkış ayarları için: PS3™ | Video Çıkışı Ayarları
1080P monitörde 720P oynayamaz mıyım?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı