Çözüldü PS3 4,80 sürüm kırma işlemi nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

furkankongg

Hectopat
Daha fazla  
PS3 4,80 sürüm kırma işlemi nasıl yapılır veya 4.92 sürüme güncelleyip öyle mi kırmam lazım bilmiyorum. Fikri olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
@furkankongg HEN homebrew yazılımları çalıştırmana yarıyan bir araçtır. Modlanmış HFW yazılımında yüklenir. HEN olmadan bir şey kuramazsın.
4.92 kur.
İlk kır sistemi sonra mağaza kurarsın.

Peki 4.80 sürümünde kalıp kırmak daha mantıklı değil midir öyle biliyorum.

Hangisi iyiyse öyle yapayım bir de çok bilmiyorum bilgilendirici bir YouTube videosu var mı veya forumda konu hangi mağaza iyidir Tekken Street Fighter falan bulunan mağazalar var lisans durumu var apollo ile lisans hallediyorlardı o ne hiçbir fikrim yok küçük 7 yaşında yeğenim için kıracağım.

@furkankongg HEN homebrew yazılımları çalıştırmana yarıyan bir araçtır. Modlanmış HFW yazılımında yüklenir. HEN olmadan bir şey kuramazsın.
4.92 kur.
İlk kır sistemi sonra mağaza kurarsın.

Hocam sizin cevabınızı bekliyorum

Son düzenleme:
@furkankongg cevabı bekliyorsunuz ama dediğimi yapmıyorsunuz.
İlk bu video ile kır PS3'ü:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sonra burdan thanos Store indir.
İstediğin oyunları kur bitti gitti bu kadar. Apollo'yu çıkar aklından, aklını bulandırmış senin. Gerek yok ona.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Sonra buradan thanos Store indir.
İstediğin oyunları kur bitti gitti bu kadar. Apollo'yu çıkar aklından, aklını bulandırmış senin. Gerek yok ona.

Teşekkür ederim benim aklımı YouTube yorumları çok karıştırdı kusura bakmayın. dediğiniz gibi yapacam bi sorun olursa yazarım.

Sonra buradan thanos Store indir.

Hocam ben pkgi Store indirdim de başka Store indirebilir miyim burada PES2018 falan bulamadım veya flasha oyun indirip atabilir miyim PS3'e oyun mağazası öneriniz var mı?

@Yerayay

Son düzenleme:
@furkankongg thanos'da vardı sanki. Flash ile atabilirsin.
Bu iki rehber yol gösterir sana.

@furkankongg Thanos'da vardı sanki. Flash ile atabilirsin.
Bu iki rehber yol gösterir sana.

Tamam hocam thanos Store da kuracağım birden fazla magaza kurmak problem yaratır mı thanos zuko falan @Yerayay.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı