PS3 Slim kasa kırma işlemi

%100 denmez. Ama ufak çapta bir koruma sağlanıyor.

PS3 Jailbreak konusuna tamam, yardımcı olmaya çalışırım, fakat multiman pek masum değil, o konuya giremem.

Ben bu konuda bilgisiz birisiyim o yüzden soruyorum doğru mu anlamışım?
Jailbreak cihazın daha etkin olarak kullanılması, kısıtlamaların kaldırılması için yapılan bir işlem, multimanda Jailbreak sonrası internetten oyun indirip oynayabilmek için yapılan bir işlem anladığım kadarıyla.

Multiman olmadığı sürece de ban ile alakalı da bir durum yok sanırım. Multiman kurup Online oynarsak ban riski var diye anladım. Onda da bandan ufak çapta da olsa korunma durumu var sanırım.

Jailbreak ile MultiMAN cihazın kısıtlamalarını kaldırır. Yani aslında MultiMAN cihazın kısıtlamalarının kaldırılması için gerekli ama korsan oyun yüklenmesinde de kullanılıyor. Jailbreak işlemini yapmamızın sebebi de MultiMAN kurabilmek için.

Jailbreak ile multiman cihazın kısıtlamalarını kaldırır. Yani aslında multiman cihazın kısıtlamalarının kaldırılması için gerekli ama korsan oyun yüklenmesinde de kullanılıyor. Jailbreak işlemini yapmamızın sebebi de multiman kurabilmek için.

Benim istediğim şey de ban yeme ihtimalim olmadan ya da minimum ihtimal ile Jailbreak yapabilmek. Anladığım kadarıyla forum da multiman sakıncalı konular içerisinde 🙂

Benim istediğim şey de ban yeme ihtimalim olmadan ya da minimum ihtimal ile Jailbreak yapabilmek. Anladığım kadarıyla forum da MultiMAN sakıncalı konular içerisinde 🙂
Forumda sakıncalı olan şey MultiMAN değil. Asıl sakıncalı olan şey MultiMAN ile korsan oyun yüklemek. Yoksa benim attığım rehberde MultiMAN kurulumu var. Bu arada Jailbreak yaparsanız ban yemezsiniz. Korsan oyuna online bir şekilde girerseniz belki ban yersiniz.

Forumda sakıncalı olan şey multiman değil. Asıl sakıncalı olan şey multiman ile korsan oyun yüklemek. Yoksa benim attığım rehberde multiman kurulumu var. Bu arada Jailbreak yaparsanız ban yemezsiniz. Korsan oyuna Online bir şekilde girerseniz belki ban yersiniz.

Ban kaldırılabiliyor mu?

Ban kaldırılabiliyor mu?
Evet ama gidip yabancı sitelerden PSID denilen, her cihaza özel kodlar var. Onlardan alıp kullanmanız gerekli.

Aynı Mac adresi gibi.
Benim istediğim şey de ban yeme ihtimalim olmadan ya da minimum ihtimal ile Jailbreak yapabilmek. Anladığım kadarıyla forum da multiman sakıncalı konular içerisinde 🙂
Ban yeme ihtimali her zaman var. Zaten bu yüzden CFW kullananlara önerilmiyor.

Evet ama gidip yabancı sitelerden psıd denilen, her cihaza özel kodlar var. Onlardan alıp kullanmanız gerekli.

Aynı Mac adresi gibi.

Ban yeme ihtimali her zaman var. Zaten bu yüzden CFW kullananlara önerilmiyor.

Sanrım HFW cfwden daha güvenli.
Peki Jailbreak yapıp multiman yüklediğim de orijinal oyun ile Online oynayarsam ban ihtimali var mı yine?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı