PS3 4.81 kırma

1-) 3004B serisi cihazlar CFW kurulumuna uygun değildir.

2-) 3004B cihazı (!Buraya Dikkat!) 4.82 versiyona güncelleyip (internetten PUP dosyasını bulman lazım. Kolay zaten) 4.82'ye geçip PS3Xploit V3 işlemi ile cihaza etHANol yada HAN işlemini yapabilirsin. Bu sayede cihaza dışarıdan oyun yüklenebilir hale gelecektir.

4.82 Güncelleme dosyası: 4.82 CEX - PS3 Developer wiki
PS3Xploit V3: PS3Xploit Team -[ Making The PS3 Great Again!!! ]-

1-) 3004B serisi cihazlar CFW kurulumuna uygun değildir.

2-) 3004B cihazı (!Buraya Dikkat!) 4.82 versiyona güncelleyip (internetten PUP dosyasını bulman lazım. Kolay zaten) 4.82'ye geçip PS3Xploit V3 işlemi ile cihaza etHANol yada HAN işlemini yapabilirsin. Bu sayede cihaza dışarıdan oyun yüklenebilir hale gelecektir.

4.82 Güncelleme dosyası: 4.82 CEX - PS3 Developer wiki
PS3Xploit V3: PS3Xploit Team -[ Making The PS3 Great Again!!! ]-
Kardeş instagram yada facebook hesabını verebilirmisin. Daha detaylı sorsam. Teşekkürler

PS3XPLOİT V3 diye arat Youtube'de. Orada bilgiler var.
Aslında sorunum gönderdiğiniz linkte ki 4.82 CEX dosyasını indirdim yüklerken hata alıyorum %60 kadar yükledikten sonra hata veriyor.
PS3XPLOİT V3 diye arat Youtube'de. Orada bilgiler var.
Daha doğrusu hanı yükledim dumper da sorun oluyor. Bazı sitelerde dumper için PSN hesabınızdan cihazı aktive edin yazıyor aktive etmeye kalkınca 4.84 e güncellememi istiyor

Son düzenleme:
Aslında sorunum gönderdiğiniz linkte ki 4.82 CEX dosyasını indirdim yüklerken hata alıyorum %60 kadar yükledikten sonra hata veriyor.

Daha doğrusu hanı yükledim dumper da sorun oluyor. Bazı sitelerde dumper için PSN hesabınızdan cihazı aktive edin yazıyor aktive etmeye kalkınca 4.84 e güncellememi istiyor
Bu yöntemi yeni versiyonda denemedim. Psx-place'den kontrol et.

Ben denediğimde en güncel versiyon 4.82 idi. Ama aktifleştirmeyi yapmamıştım.

Direk HAN'ı aktif et ve PKG şeklinde bir oyun yüklemeyi dene.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı