Çözüldü PS3 4.90 güncellemesi sonrası hen kilitleniyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: Gigabyte B550M
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600
Ekran Kartı: Shapprie Pulse Rx 6800
Ram: 16 GB (2x8) DDR4 3200 MHz
Dün 4.90 HFW'yi güncelleyip hen yükledim. Ancak "welcome to PS3 hen" yazısında kalıyor. Hiçbir şekilde hareket etmiyor. Bu sorunu nasıl çözerim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Çözüm
@Yusuf Ali Altuntaş, WebMan ile alakalı olsa gerek. FAT32 formatlı MBR düzenindeki bir USB belleğin ana dizinine içi boş olacak şekilde "boot_plugins.txt" dosyası oluşturun. Sonrasında R2 yapmadan HEN'i aktifleştirip WebMAN'ı 1.47.44'e güncelleyin veya WebMAN'ı kaldırın.
@Yusuf Ali Altuntaş, webman ile alakalı olsa gerek. FAT32 formatlı MBR düzenindeki bir USB belleğin ana dizinine içi boş olacak şekilde "boot_plugins.txt" dosyası oluşturun. Sonrasında R2 yapmadan Hen'i aktifleştirip Webman'ı 1.47.44'e güncelleyin veya Webman'ı kaldırın.

Webman zaten saçma bir uygulama konsolunuzda bulundurmanızı pek tavsiye etmiyorum aşırı fan sesi ve performans düşürme gibi sorunlar olabiliyor.

Webman zaten saçma bir uygulama konsolunuzda bulundurmanızı pek tavsiye etmiyorum aşırı fan sesi ve performans düşürme gibi sorunlar olabiliyor.

Katılıyorum ancak fanların hızını webman üzerinden ayarlayabiliyosunuz.

Arkadaşlar sonunuzun çözümü basit tarayıcıya girerek tekrar hem kurmalısınız ve araçlar kısmında sil yazan ne varsa onları da yapın ayrıca hen i bozan 4k pro webman gibi yazılımları kurmayın kurduysaniz da kaldırın kaldıramaz iseniz 4.90 hfw kurduğunuzda düzelecek hen ile kırıp sorunsuz görebileceksiniz uyumsuz eski sürüm mağaza ve yazılımları kurmayın ps3 sürümünüzü uygun mağaza ve programları kurun cfw ise cfw hen ise hfw hen ve 4.90 sürüme gidip 4.89 mağazası da kurmayın hen donar donarsa eğer format atmayın PS3 e tekrar tarayicya gelip hen inkurun yeterli

Arkadaşlar sonunuzun çözümü basit tarayıcıya girerek tekrar hem kurmalısınız ve araçlar kısmında sil yazan ne varsa onları da yapın ayrıca hen i bozan 4k pro webman gibi yazılımları kurmayın kurduysaniz da kaldırın kaldıramaz iseniz 4.90 hfw kurduğunuzda düzelecek hen ile kırıp sorunsuz görebileceksiniz uyumsuz eski sürüm mağaza ve yazılımları kurmayın ps3 sürümünüzü uygun mağaza ve programları kurun cfw ise cfw hen ise hfw hen ve 4.90 sürüme gidip 4.89 mağazası da kurmayın hen donar donarsa eğer format atmayın PS3 e tekrar tarayicya gelip hen inkurun yeterli
4k pro saçma bişey kurmadım ztn ama umarım konu bu sorunu yaşanayan kişilere yol göstermiştır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı